On je njena večna inspiracija: Dženifer Lopez i Ben Aflek oduševili na premijeri njenog filma, zaljubljeni kao prvog dana

Olja Jelić Vesti 15.02.2024 11:28 0

Dženifer Lopez i njen muž Ben Aflek zajedno su nasmejani prošetali crvenim tepihom pre premijere njenog filma This is Me... Now: A Love Story, održane u utorak u Dolby Theatreu u Los Anđelesu.

Ben Aflek i Džej Lo

Profimedia

Dženifer Lopez i njen muž Ben Aflek zajedno su nasmejani prošetali crvenim tepihom pre premijere njenog filma This is Me... Now: A Love Story, održane u utorak u Dolby Theatreu u Los Anđelesu.

Muzički film This Is Me...Now: A Love Story nastavak je studijskog albuma This Is Me...Then od pre 22 godine, nadahnutog tadašnjom ljubavnom vezom sa Benom Aflekom. Premijera filma poklapa se sa izlaskom njenog novog albuma pod nazivom This is Me... Now. 

 

 

Inspiracija za film i album bio je Ben Aflek

Film govori o njenom ljubavnom životu i o prirodi ljudskih odnosa kroz likove drame koju je sama napisala. Glavna inspiracija i za novi album i za film je njen sadašnji muž Ben Aflek. "Postalo mi je puno važnije u životu da se razvijam kao osoba i kao umetnica i da budem iskrenija u vezi mnogih stvari", rekla je u intervjuu Reutersu. 

 

 

Američka glumica i pevačica udavala se četiri puta. S Benom se prvi put verila 2002., što ju je nadahnulo da snimi studijski album This is Me...Then. Ali venčanje je otkazano 2003. i par se razišao nekoliko meseci kasnije. Godine 2021. par je obnovio romantičnu vezu, a u avgustu 2022. se i venčao. 

"Ne znam koliko mu je ugodno to što je upravo on moje nadahnuće", rekla je Dženifer, aludirajući na činjenicu da je u filmu iznela brojne pojedinosti iz njihove veze. "Pruža mi podršku i ljubav i podstiče me da se izrazim tačno onako kako i sama želim, što smatram doista lepim i velikodušnim."

Film u trajanju od 65 minuta režirao je Dejv Mejers, a u njemu se izvode neke od 13 pesama sa devetog istoimenog studijskog albuma, među kojima su Mad In Love i Dear Ben pt. II.

"Ben me podstiče da budem odvažnija"

Uz Dženifer, koja u filmu tumači lik koji se zove "umetnica", ostale uloge tumače Sofija Vergara i Keke Palmer, reper Post Malone - i Ben.

"On zapravo nije ni razumeo što radim pola vremena za vreme snimanja", rekla je Lopez Reutersu. "To je slepa vrsta ljubavi i vere kakvu bi za vas trebala da oseća i ima osoba koju volite... On me podstiče da budem odvažnija nego što bih bila sama u uobičajenim okolnostima... A moram reći da sam prilično odvažna."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

This Is Me...Now: A Love Story počinje prikazivati od petka, 16. februara na streaming platformi Prime Video. Isti dan izlazi novi album.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading