Dženifer Lopez nikad iskrenija: Ben i ja još uvek imamo PTSP od našeg prvog odnosa

Slobodanka Ćorić Vesti 21.12.2023 16:15 0

Sada smo stariji. Mudriji smo i znamo šta je zaista važno u životu. Naučili smo i da nije toliko važno šta drugi misle

dženifer lopez

Printscreen/Instagram

Dženifer Lopez je otkrila da ona i suprug Ben Aflek imaju PTSP (posttraumatski sindrom) zbog intenzivne medijske pažnje koju su pretrpeli kada su prvi put bili zajedno. Pevačica i glumica, koja se trenutno sprema za izdavanje svog predstojećeg albuma This Is Me…Nov — nastavak njenog albuma iz 2002, This Is Me…Tada i prateći film — otkrila je uznemirujuću činjenicu u novom intervjuu sa Varietom objavljenim u sredu.

Prema Page Sik, njen novi film će dokumentovati njenu romansu sa zvezdom Gone Girl, ali stavljanje njihovog privatnog života u centar pažnje čini je nervoznom.

"Doduše, sada smo stariji. Mudriji smo i znamo šta je zaista važno u životu. Naučili smo i da nije toliko važno šta drugi misle. Važno je biti veran sebi", ističe popularni J. .Lo.

"Kao umetnici, moramo da sledimo svoja srca. Radim nešto što možda nisu svi mislili da je najbolja ideja, ali morala sam to da uradim", objasnila je pevačka zvezda za Varieti. U trejler za njen nadolazeći film, čiji je Aflek koautor, Lopez je uključila pismo koje joj je napisao 2002. kada su se zabavljali.

Na pitanje da li je novi film po scenariju igrani ili dokumentarac, pevačica je samo rekla da se film mora videti da bi se razumeo. "Ja to nazivam 'muzičkim iskustvom'. Ako postoji muzika, možete je videti, možete je čuti i možete je doživeti", ističe Lopez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Obnovili su svoju romansu 2021

Podsetimo se da su Džej Lo i Ben prvi put počeli da se zabavljaju nakon što su se upoznali na snimanju filma Gigli 2003. godine. Tada su se upustili u romansu, ali je katastrofalan rezultat na blagajnama koji je pratio film pokvario njihovu vezu.

Njihova veza postala je pravi mamac za tabloide, stvarajući još veći pritisak na vezu. Benifer, kako su ih često zvali ranih 2000-ih, raskinula je ubrzo nakon što je Džej Lo otkazala njihovo venčanje 2003. godine. Ubrzo nakon toga, Lopez se udala i razvela od Marka Entonija, sa kojim deli 15-godišnje blizance Maksa i Emu. U međuvremenu, Aflek je bio u braku sa Dženifer Garner, koji je trajao od 2005. do 2018. i u kojem su dobili troje dece - Vajolet (18), Serafinu (14) i Semjuela (11). Lopez i Aflek obnovili su svoju romansu 2021. i venčali se u Las Vegasu 2022. godine.
 

 

Komentari (0)
Loading