Račun uvek završi kod nje: Šeron Stoun se požalila koliko je njen život skup, zanemećete kad čujete koliko plaća večeru

Olja Jelić Vesti 15.02.2024 11:04 0

Holivudska glumica Šeron Stoun nedavno se požalila da je jako skupo biti slavna osoba.

Šeron Stoun

Shutterstock

Holivudska glumica Šeron Stoun nedavno se požalila da je jako skupo biti slavna osoba.

Naime, 65-godišnja glumica je u razgovoru za InStyle izjavila da je gluma zapravo skupa profesija jer kad slavna osoba mora drugima da plaća večere. Međutim, zanimljiv podatak je svakako da je njeno bogatstvo procenjeno na 40 miliona dolara.

"Vrlo je skupo biti slavan. Izađete na večeru, a za stolom je 15 ljudi, a ko dobije ček? Svaki put vi dobijete ček od 3.000 dolara za večeru", rekla je Šeron Stoun.

 

 

Šeron je čak i na vrhuncu slave kada je 1992. godine premijerno prikazan film "Basic Instinct" u kojem je ostvarila glavnu ulogu, živela bez ikakvog osiguranja.

Seća se da su je 1994. godine posetili policajci koji su joj rekli da bi mogla biti u opasnosti. Na kraju su podstakli glumicu da pronađe sigurniju zajednicu. Zbog toga je morala da pronađe kuću u sigurnijem naselju, da plati dodatno osiguranje i angažuje menadžerski tim.

U intervjuu je objasnila kako će naverovatnije da proda svoju luksuznu kuću kada joj deca otputuju u drugi grad kako bi se obrazovala. Želi da kupi manju nekretninu i kako kaže da živi životom "normalne osobe".

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading