Njeno telo naučnici smatraju najsavršenijim ikad: Keli Bruk pokazala kako je izgledala sa 26 godina

Olja Jelić Vesti 14.02.2024 16:11 0

Britanska manekenka i voditeljka Keli Bruk koja je 2016. godine proglašena i vlasnicom savršenog tela, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju staru 19 godina.

Keli Bruk

Shutterstock

Britanska manekenka i voditeljka Keli Bruk koja je 2016. godine proglašena i vlasnicom savršenog tela, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju staru 19 godina.

Lepa manekenka prisetila se vremena kad je vodila emisiju "Love Island" u razdoblju od 2005. do 2006. godine. Tada je imala 26 godina.

"Bolje izgledaš danas", "Najgora emisija ikad. Najzgodnija žena ikad", "Savršena", "Danas si još lepša", nizali su se komplimenti ispod objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

Stručnjaci sa Univerziteta u Teksasu 2016. objavili su da je britanska manekenka i glumica Keli Bruk vlasnica savršenog tela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom sveta.

Studija je u razmatranje uključila visinu, težinu, dužinu kose i oblik lica. "Ova žena je potpuno prirodna i naučno savršena", poručili su tad autori studije. Studija je tad otkrila da se BMI od 18.85 sa merama 93-61-87 cm smatra idealnim. Prema dostupnim podacima, Keli je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mere su bile 99-63-91, čime je bila najbliže idealu. Dodatni plus, prema autorima studije, bio je i to što se nije podvrgavala estetskim operacijama.

Ova titula dodatno je proslavila Keli, a danas izgleda znatno drugačije i tvrdi da se nikad nije osećala bolje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 

 

"Mene su fotografisali skoro svakog dana života i zaista mogu vidim dokaze tih nesrećnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', a onda se setim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo", rekla je u jednom od intervjua.

Danas je Keli u braku s Džeremijem Parisijem koji joj je, tvrdi pomogao sa samopouzdanjem.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading