Ni sestra nije odolela trendu: Viralni ,,naravno" video Kim Kardašijan inspirisao Kortni da ostavi svoj pečat, tajming je bio perfektan!

Vesti 13.02.2024 13:15 0

„Ja sam Kortni Kardašijan Barker..."

Kortni

Printscreen/TikTok/lemme

Kortni Kardašijan je možda provela prošlu nedelju u Australiji, ali se pobrinula da u nedelju objavi svoj video tokom  ,,Super Bowl-a" kako bi promovisala svoju kompaniju za vitamine i botaničke suplemente, ,,Lemme".

U njemu je 44-godišnja rijaliti zvezda obukla udobnu pidžamu sa leopard printom i oslovila sebe u trećem licu najmanje šest puta u reklami, kao što je uradila i njena sestra Kim Kardašijan

,,Ja sam Kortni Kardašijan Barker, naravno da snimam svoju reklamu za Super Bowl!" rekla je dok je držala mali mikrofon kao prava influenserka.

„Ja sam Kortni Kardašijan Barker, naravno da će imati ASMR. Ja sam Kortni Kardašijan Barker, naravno da ću to snimiti za svoju emisiju. Ja sam Kortni Kardašijan Barker, naravno da imam dva ,,wellness" brenda."

U jednom trenutku, Kardašijanka je stajala direktno pored svog suosnivača Lemme-a Sajmona Haka koji je mnogo viši od nje: ,,Naravno da izgledam malo pored Sajmona!"

 

@lemme

of course we're filming with a mini mic 😉🏈✨ ♬ original sound - lemme

 

Činilo se da je Kortni snimila reklamu u svojoj vili sa šest spavaćih soba vrednoj 8,5 miliona dolara u zatvorenoj zajednici ,,Estates at the Oaks" pre nego što je odletela u Australiju da bude sa svojim komšijom, koji je postao njen muž, Travisom Barkerom.

Svetska turneja 48-godišnjeg bubnjara Blink-182 2023-2024 će sledeći put krenuti u Rod Lejver Arenu u Melburnu na koncerte ovog utorka i srede, prenosi Daily Mail

Kortni

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

 

Bračni par od 20 meseci, poznat kao ,,Kravis", 1. novembra je dočekao svoje prvo zajedničko dete, sina Rokija Trinaestog Barkera.

Kortni ima troje starije dece- sina Mejsona Daša (14), ćerku Penelope Skotland (11) i sina Rejna Astona (9) iz njene devetogodišnje veze sa Skotom Disikom. Njihova veza je okončana 2015. godine.

Travis ima troje starije dece - ćerku Alabamu Luelu (18) sina Landona Ašera (20) i poćerku Atianu De La Hoju (24), iz njegovog trogodišnjeg braka sa Šanom Moakler, sa kojom je bio do 2008. godine.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading