,,Život mi je bljesnuo pred očima": Pop zvezda za dlaku izbegla tragediju na bini, ima reflekse za desetku!

Vesti 10.02.2024 19:13 0

Sve je dobro. Sve je u redu. Sve je super!

Tejlor Svift

EPA

Pop mega zvezda Tejlor Svift (34), juče je doživela strašan incident tokom svoje turneje Eras u Tokiju, kada zamalo pala tokom nastupa.

Postavka bine tokom ,,Folklore" dela uključivao je malu kolibu prekrivenu mahovinom. Tejlor je krenula da silazi niz krov kolibe i umalo pala. Srećom njeni refleksi su odreagovali na vreme, ali je pevačica ipak objasnila publici šta se desilo.

- Zamalo da padnem sa kolibe, ali nisam, i to je... lekcija. Život mi je bljesnuo pred očima. Da, dobro sam. Sve je dobro. Sve je u redu. Sve je super!", rekla je publici, smejući se.

 

 

-„Tako sam srećna što nisam pala sa kolibe, znate na šta mislim? Kakva sjajna noć u Tokiju! Desilo se tačno dok sam skidala pojas...", nastavila je. 

Sviftova je imala uspešnu nedelju sudeći da je albumom „Midnights”  četvrti put dobila Gremi za album godine i tako nadmašila legende Frenka Sinatru, Pola Sajmona i Stivija Vondera, koji su tu nagradu osvojili po tri puta. Sviftova je osvojila nagradu i za najbolji pop vokalni album.

Za dodelu nagrada, Tejlor je odabrala belu haljinu, crne rukavice i niz ogrlica. Jednu od njih je krasio je sat u sredini, sa kazaljkama postavljenih na ponoć, verovatno u čast njenog albuma ,,Midnights" (srp. ,,Ponoći").

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading