Ejmi Vajnhaus u nesvakidašnjem izdanju: Objavljen nikada ranije viđen spot iz 2004. godine uoči 20. godišnjice njenog prvog albuma

Vesti 27.01.2024 20:22 0

Pre planetarno popularne ,,Back to Black" ere, Ejmin ikonični izgled se tek nazirao

Ejmi

Printscreen/Youtube/BBC Music

Film o životu slavne pevačice Ejmi Vajnhaus pod nazivom ,,Back to Black" uveliko se snima. Biografska drama o slavnoj pevačici pojaviće se u (britanskim) bioskopima u aprilu.

Prošle godine smo imali prilike da vidimo prve fotografije sa snimanja i saznamo više o glumačkoj postavi, a nedavno smo pogledali i prvi trejler.

Film je režirala Sam Tejlor-Džonson, poznata po filmu ,,Pedeset nijansi siva". Ejmi Vajnhaus tumači Marisa Abela, dok su u ulozi njenih roditelja Lesli Manvil i Edi Marsan. Ejminog bivšeg muža tumači Blejka Fildera-Sivila, tumači Džek O Konel.

 

 

Ejmi je sada ponovo u vestima i to zbog 20. godišnjice njenog prvog albuma, ,,Frank". Naime, izašao je novi spot za pesmu ,,In My Bed" iz 2004. godine, u kom je Ejmi u retko viđenom izdanju, prenosi Journal.rs.

,,In My Bed"

Pre planetarno popularne ,,Back to Black" ere, Ejmin ikonični izgled se tek nazirao. Čuvena ,,beehive" frizura, crni ajlajner i jarki karmin su postali i ostali Ejmin trademark izgled nakon spota za pesmu ,,Back to Black".

 

 

U novoj verziji spota In ,,My Bed" gledamo Ejmi u suptilnijem izdanju, nasmejanu i opuštenu. Novi spot nas je podsetio na nesvakidašnji talenat autorke hitova Back to Black i Rehab, koja ja tragično preminula u 27. godini.

Sada se šuška da će povodom 20. godišnjice njenog prvog albuma izaći i nova verzija istog, kao i još never-before-seen fotografija i videa.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading