Megan Markl u sportskom izdanju: Neprepoznatljiva je, ni traga ni glasa od glamurozne vojvotkinje na koju smo navikli

Olja Jelić Vesti 07.12.2023 15:14 0

Usred najnovijih optužbi za rasizam u kraljevskoj porodici, Megan Markl uočena je na ulicama Santa Barbare, u sportskom izdanju zaokruženom popularnim modelom patika

Megan Markl

Profimedia

Usred najnovijih optužbi za rasizam u kraljevskoj porodici, Megan Markl uočena je na ulicama Santa Barbare, u sportskom izdanju zaokruženom popularnim modelom patika.

Vojvotkinja od Saseksa u svoju kolekciju patika u ormaru uvrstila jevmodel s potpisom brenda New Balance.

Prema istraživanju Stylight čak dva modela patika sa potpisom brenda iz Bostona, 550 i 530, sada se mogu pohvaliti titulom najtraženijih.

Odabir Megan Markl pao je na ništa manje popularan model 327, čiju je verziju u neutralnim bež nijansama, kombinovala uz sportski komplet crne boje.

Od paparaca, 42- godišnja vojvotkinja neuspešno je pokušala da sakrije identitet sunčanim naočarima i bejzbolskom kapom zelene boje.

Velika ljubiteljka klasičnih autfita u duhu popularne estetike tihog luksuza, Megan Markl u svakom svom izlasku uvek teži eleggantnijim izdanjima pa retko kad imamo priliku da je vidimo u patikama.

Redovno bira neutralne modele, kao što je slučaj sa modelom 327 brenda New Balancea, ali i patikama ekološki osveštenog brenda Veja, za čiju je svetsku popularnost i sama odgovorna.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading