Malena Nort Vest ne prestaje da šokira: Ocrnila stajling maminog bivšeg dečka, a ni Kim nije prošla bolje

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 11:37 0

Najstarija ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta možda ima samo 10 godina, ali ona ima formirana mišljenja o modi.

Kim i Nort

Profimedia

Najstarija ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort Vest možda ima samo 10 godina, ali ona ima formirana mišljenja o modi.

Devojčica se nikada ne suzdržava - i niko nije bio poštedeđen njene ocene tokom Met Gale u maju 2023. U četvrtak u epizodi „Kardašijanovih“ na Huluu, Nort je napala sve, uključujući bivšeg dečka mame Kim Pita Dejvidsona. Sa rođakom Penelope, Nort je dala svoju ocenu, rekavši da „mrzi“ Dejvidsonovu Fendi mušku odeću.

Pit Dejvidson je nosio šešir, dug kaput i ljubičaste kožne pantalone. „Ideš na Met Gala, Pit. Ne na benzinsku pumpu,” rekla je Nort.

 

 

„Sve što Nort želi da uradi je da oceni odeću ljudi, a ona voli da kritikuje“, rekla je Kim u ispovedaonici.

„Nort je kao nova Džoan Rivers ako mene pitate. I ne možete to shvatiti ozbiljno, jer vas 10-godišnjak pecne, tako da ja to nikada ne radim.”

U drugom delu epizode, Kim je rekla: „Nort beće lagati, i to je neverovatno. Nastavila je: „Pokušavam da je naučim da ne treba da uskače i uništava ljude bez razloga. Postoji način da se to ublaži i ne povredi osećanja drugih."

Kostim mačke Džareda Letoa u prirodnoj veličini, koji odaje počast Lagerfeldovoj čuvenoj mački, nazvala je „jezivim“, a ni porodica nije bila poštedeđena njenih komentara. 

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading