Akne i mrlje na licu slavne lepotice: Leni Klum podelila sliku bez šminke i poslala poruku svim ženama da se ne stide svoje kože

Olja Jelić Vesti 06.02.2024 18:41 0

Leni Klum je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu kako stvarno izgleda njena koža.

Leni Klum

EPA

Leni Klum je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu kako stvarno izgleda njena koža.

Manekenka u usponu i ćerka Hajdi Klum oglasila se u ponedeljak na Instagramu fotografijom bez šminke na kojoj se vidi pravo stanje njene kože. Još u prošlosti je pričala javno o svojoj koži, bez obzira u kojoj se fazi nalazi.

U oktobru Leni je priznala da je jednom podlegla negativnim stigmama oko akni.

„Osećam kao da iza akni postoji pomisao da niste lepi sa njima ili zbog toga ne izgledate tako dobro kao što biste mogli da izgledate“, objasnila je ona. „Onda sam shvatila, 'O moj Bože, ovo je normalno.' Svi prolaze kroz to ... Nije loše ako ga imate. To je nešto što svako može dobiti i nije tvoja greška i hormonalno je.”

Leni Klum

Printscreen/Instagram

 

 

Tinejdžerka, koja je zajedno sa svojom mamom radila velike kampanje za brend donjeg veša Intismissi, dodala je da se suočavala sa danima kada nije želela da izađe iz kuće dok joj se „akne ne povuku“.

Tada je shvatila da ne može dozvoliti svojoj koži da kontroliše njen život. Objavila je fotografiju svojih akni na društvenim mrežama u nadi da će normalizovati izbijanje.

Prošlog leta je postavila selfi tek što je izašla iz tuša, a u januaru 2021. saznala je kakav je „loš dan“ imala njena koža sa uvećanom slikom sa natpisom #nomakeup #nofilter #sovhat .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

Leni je takođe otvorena knjiga kada je u pitanju tema razbijanja stereotipa u manekenskoj industriji. Kao sitna manekenka rekla je ljudima  da je naučila da voli svoju visinu, što je nije sprečilo da ode na neke velike svirke na pisti.

„Na početku nisam ni pomišljala da idem na pistu — a sada mi se to sviđa. Želim da radim više. Ne mislim, a nikada nisam ovo pomislila, da morate biti određene visine ili vam je potrebno da izgledam na određeni način. Mislim da ne bi trebalo da postoji određeni standard, posebno kada je visina u pitanju", rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

Komentari (0)
Loading