Ćerka slavne manekenke pleni lepotom: Fotke Leni Klum u minijaturnom, plavom bikiniju pokorile društvene mreže

Olja Jelić Vesti 18.08.2023 16:28 0

Leni Klum, kći slavne manekenke Hajdi Klum, uživa u luksuznom odmoru na jugu Francuske

Leni Klum

Profimedia

Leni Klum, kći slavne manekenke Hajdi Klum, uživa u luksuznom odmoru na jugu Francuske, a pritom je pokazala sve svoje adute.

19-godišnja manekenka viđena je kako se sunča u minijaturnom plavom bikiniju na jahti svog oca, italijanskog biznismena Flavija Brijatorea. Leni se zabavljala u društvu prijatelja, izležavala se na palubi te prskala u moru.

 

 

Iako joj je Flavio otac, bivši očuh Sil usvojio je Leni pre dosta godina. Njena majka Hajdi nedavno je bila na odmoru u Italiji sa svojim suprugom, gitaristom "Tokio Hotela" Tomom Kaulicom.

Leni je krenula majčinim manekenskim stopama, a pokazala je impresivnu figuru u bikiniju. Otac joj se takođe pridružio na suncu te su zajedno kvalitetno provodili vreme. 

Leni je inače uspešna u svetu modelinga, a pre dve godine pojavila se na naslovnici nemačkog "Voga". Njena majka bila je oduševljena ćerkinim uspehom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

"Tako sam ponosna na tebe. I ne zato što si odabrala krenuti ovim putem. Znam da kojim god putem krenula, biće to tvoj put. Oduvek si znala šta želiš, a šta ne želiš. Ti nisi mini-ja. I jako sam srećna što sada možeš pokazati svetu ko si zapravo TI", napisala je tada ponosna mama na društvenim mrežama.

Leni je radila i za Versaće i Dior, a puno prašine podiglo je i njeno poziranje u donjem vešu s majkom za brend Intimissimi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 

A kad smo već kod majke, i ona se dobro zabavljala dok joj se ćerka provodila na jahti. Ona je obavestila pratioce da uživa u društvu svog muža. 

Komentari (0)
Loading