Žurka ludnica u stilu Dženerovih: Tetka Kim podelila slike sa dvostruke rođendanske proslave, provod je bio nezaboravan!

Vesti 06.02.2024 14:05 0

Kardašijanka je objavila fotografiju ukrasa, koja je uključivala znak inspirisan autoputem koji je glasio „Ejr 2“ i „Stormi 6“

rođendan

Printscreen/Instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan je podelila pogled na proslave dečijeg rođendana Kajli Džener!

Kardašijanka (43) je u ponedeljak objavila nekoliko snimaka iza scene sa Storminog 6. i Ejrovog 2. rođendana tokom vikenda.

Kajli Džener (26) je u sredu 1. februara proslavila rođendan svoje ćerke, a u petak, 2. februara, rođendan svog sina. Kajli deli oboje dece sa svojim bivšim dečkom, reperom Travisom Skotom.

U prvoj objavi na Instagramu, Kim je snimila nepoznatu osobu kako pleše noseći Ejrovu glavu. Zatim je podelila snimak poslastica sa zabave, uključujući šećernu vunu u obliku oblaka i munje.

Zvezda ,Kardašijanovih" je takođe podelila snimak šatora i ringišpila u luna parku. Ringišpil je imao zatvorena sedišta u obliku zmajeva koji su kružili u vazduhu, prenosi People.

rođendan

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Kardašijanka je objavila fotografiju ukrasa, koja je uključivala znak inspirisan autoputem koji je glasio „Ejr 2“ i „Stormi 6“.

rođendan

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Mama četvoro dece je takođe podelila snimak sebe na zabavi, kako se igra sa Instagram filterima i pokazuje svoj neobavezni izgled. „Bez filtera“, šaljivo je napisala video. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading