Ima li ovo dete majku? Ćerka Kim Kardašijan ismejala TikTokera u najnovijem snimku, pojeo ga je blam!

Vesti 03.02.2024 20:50 0

Nort je viđena kako plaše uz muziku i nanosi šminku četkicom, a u jednom trenutku je nanela i malo parfema crvene boje

Nort

Printscreen/TikTok/kimandnorth

Malena Nort Vest (10), ćerka slavne rijaliti zvezde i milijarderke Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta, pored svoje luckaste ličnosti, poznata je i po prilično impresivnom umetničkom talentu. 

U nedavnom video snimku objavljenom na TikTok-u imala je priliku da prikaže oba, tako što se pjavila sa rozom šminkom, koja je prekrila njeno celo lice, i urnebesnim grimasama, imitirajući internet kreatora koji je postavio sličan video sa istom pesmom.

 

 

Nort je viđena kako plaše uz muziku i nanosi šminku četkicom, a u jednom trenutku je nanela i malo parfema crvene boje. Video je završila slatkim ,,zečjim" skokom.

 

 

Jedna korisnica TikTok-a je prokomentarisala da bi nestala sa mreža da je na mestu ismejanog TikTok kreatora. Pratioci su je podržali u komentarima, rekavši: ,, Niko nije bezbedan od gospođice Vesti" (aludirajuči na Nortin prvi singl) ; ,,Upravo sam pogledao. Divlja je" ; ,,Ona je očeva ćerka"...

 

 

Krajem prošle godine, Nort se pridružila se svom ocu Kanjeu Vestu na sceni tokom njegovog novog albuma ,,Vultures" u Majamiju.

Malena Nort je ushićeno pevala: ,,“I love it here, we gonna take over the year for another year, it’s your bestie, Miss Miss Westie, don’t try to test me, it’s gonna get messy, it’s gonna get messy, just bless me,”- ,,Sviđa mi se ovde, bićemo dominantni ove godine do sledeće, to je tvoja najbolja drugarica, gospođica, gospođica Vesti, nemoj da me izazivaš jer će biti problema", dok su pored i iza nje stajali njen otac i ostali delovi njegove ekipe.

 

 

Dok je pevala svoj prvi singl, devojčica je izgledala moderno, obučena u crnu kožnu jaknu, crnu trenerku, a oko vrata je nosila srebrni lančić. Takođe je imala i duge i lepe pletenice koje su pratile svaki njen pokret.

Nort je prvi put je izašla na scenu sa svojim tatom na njegovoj reviji Yeezy tokom Nedelje mode u Parizu u martu 2020. godine.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading