"Prošla sam kroz užasno težak period": Sofija Vergara otvorila dušu o razvodu, glumica nikad iskrenija

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 19:06 0

Džo Manganijelo je podneo zahtev za razvod od Sofije Vergare zbog "nepomirljivih razlika". Više izvora tada je reklo kako su duže vremena vodili odvojene živote

Sofija Vergara

Printscreen/Instagram

Kolumbijska glumica Sofija Vergara pre nešto više od pola godine razvela se od glumca Džoa Manganijela.

Sada, u razgovoru za CBS Sunday Morning priznala je koliko je bila iznenađena pristupom novinara nakon razvoda.

- Moram da istaknem da su novinari bili vrlo ljubazni. Mislila sam da će izmišljati stvari, jer znam kako to obično biva, ali samo su na neki način prepričali što se dogodilo, i to je bilo to - ispričala je za magazin People.

Nakon teškog perioda, konačno je uspela da promeni način razmišljanja i svoj fokus. Kako je objasnila za magazin - nastavila je dalje.

Sofija je nakon razvoda nekoliko meseci izlazila sa ortopedskim hirurgom Džastinom Salimanom, ali izvor blizak glumici je rekao da ona još uvek nije spremna za ozbiljnu vezu.

- Još uvek postoji ta iskra između Džastina i Sofije, no Sofija više uživa u tome da je solo, ne želi da se smiri ni uz koga, čak i ako između njih postoji ta neverovatna hemija - objasnio je izvor.

Džo je takođe viđen sa glumicom Kejtlin O‘Konor.

Manganijelo je podneo zahtev za razvod zbog "nepomirljivih razlika". Uprkos tome što je kao datum razvoda naveden datum 2. jula, više izvora je reklo da je bivši par jako dugo vodio odvojene živote.

Ni Vergara ni Manganijelo nisu otkrili konkretne razloge razvoda, a izvori su rekli da je to imalo veze s njegovom željom da ima decu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading