"Jako su disciplinovane": Privatna kuvarica Kardašijanki otkrila ishranu rijaliti zvezda, bićete iznenađeni

Olja Jelić Vesti 27.01.2024 13:20 1

Kristijan Uj slavnoj porodici priprema jela gotovo devet godina, počevši kao privatna kuvarica za Kris Džener, a zatim i za preostale članice Kardašijan-Džener klana, Kim, Kloe, Kortni i Kajli i Kendal

Kim Kardašijan

EPA

Dugogodišnja privatna kuvarica porodice Kardašijan otkrila je da slavna porodica nema problema da nekad pojede visokokalorična jela sve dok održavaju svoju fitnes rutinu.

- Što se tiče njihove ishrane, stvarno su disciplinovani, rekla je za Page Six.

Vode vrlo aktivan način života, a kada pojedu nešto nezdravo, paze da su umerene u tome.

- Recimo da pojedu celi pečeni sir, nadoknadiće to vežbanjem u teretani. Stvarno su disciplinovani po tom pitanju - ističe Kristijan poznatija kao Čef K.

 

 

Slavnoj porodici priprema jela gotovo devet godina, počevši kao privatna kuvarica za Kris Džener, a zatim i za preostale članice Kardašijan-Džener klana, Kim, Kloi, Kortni i Kajli i Kendal.

Nakon što je šest godina kuvala za rijaliti zvezde, počela je da radi i na keteringu za njihove privatne događaje. Priprema sve porodične obroke za velike praznike kao što su Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, Uskrs i rođendani. Istakla je da uživaju u različitim tematskim večerama poput meksičke, azijske i italijanske večere.

- Poješće i testeninu i sir i hleb, ali svi su jako aktivni po pitanju jutarnjih šetnji i vežbanja u teretani - kaže Kristijan.

 

 

Iako nemaju problema s ugljenim hidratima, ipak postoji popis namirnica koje ne jedu.

Osim što je Kortni veganka, Kendal mrzi ljutu papriku, a Kloi će jesti samo pileća prsa i ćuretinu kada želi da unese više proteina u organizam.

- Deca su izbirljiva, ali uz kreativnost, i sve dok su deo kuvanja, voljni su da probaju. Vole da isprobavaju nova jela - zaključila je kuvarica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
hahahah
27.01.2024 16:35

low life sa ogromnom zadnjicom