Kim Kardašijan objavila fotku iz tinejdžerskih dana: Fanovi začuđeni njenim izgledom, svi se pitaju da li je to zaista ona

Olja Jelić Vesti 13.01.2024 13:37 0

Kim Kardašijan je na društvenim mrežama čestitala rođendan svojoj najboljoj prijateljici Alison Stater. Povodom toga objavila je njihovu fotografiju iz tinejdžerskih dana.

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan je na društvenim mrežama čestitala rođendan svojoj najboljoj prijateljici Alison Stater. Povodom toga objavila je njihovu fotografiju iz tinejdžerskih dana.

"Srećan rođendan mojoj najboljoj prijateljici Allison. Najbolje smo prijateljice već 43 godine: to zvuči staro i ludo. Obožavam ovu našu sliku iz srednje škole! To me vraća u tako posebno vreme u našim životima.

Imale smo 16 godina, bile smo na prvom letnjem putovanju s tvojim roditeljima na jugu Francuske dok je tvoj tata vodio Eaglese i bili smo deca na turneji. Bio je to moj prvi put u Evropu i vodile smo dnevnik sve vreme i još uvijek ga imam", rekla je te naglasila da će je voleti zauvek.

 

 

Hrpa je komentara zbog fotke i njenog opisa

Fotografija je u manje od jednog dana skupila više od 600.000 lajkova, ali Kim je naišla na kritike. Mnogi su joj pisali da je bez razloga preterano uredila fotografiju iz mladosti, kao i da je bila privilegovana i dok je bila mlađa. 

"Previše si sredila fotografiju", "Ta slika definitivno nije nimalo sređena", "Ja ne pamtim takvo detinjstvo", "Pa mislim, zar nisu svi provodili svoja leta na jugu Francuske kao tinejdžeri?", "Ah, nepo bebe", "Ovo je najpretenciozniji rođendanski opis koji sam ikad pročitala", neki su od komentara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading