Nevolje u raju: Hajli Biber se pojavljuje bez Džastina Bibera, njen izraz lica govori sve, da li sledi razvod slavnog para?

Olja Jelić Vesti 17.01.2024 15:03 0

Hejli Biber je primećena kako snuždena šeta Los Anđelesom bez svog muža.

Hejli Biber

Profimedia

Hejli Biber je primećena kako snuždena šeta Los Anđelesom bez svog muža. Ova 27-godišnjakinja bila je u centru glasina o razvodu dok su fanovi spekulisali da su ona i Džastin Biber provodili vreme odvojeno.

Hejli je prisustvovala događaju na pijaci Erevhon u Los Anđelesu. Preko džempera na pruge nosila je dugački braon kaput. Izgled je upotpunjen ležernim farmerkama, a fotografisana je kako šeta ulicama nakon što je bila na događaju.

Izgledala je tmurno i činilo se da se nije nasmejala na događaju, a Džastin nije bio na događaju, iako je bio u Los Anđelesu.

Prisutni su napravili smutije i napravili poseban za Hejli. Ovo najnovije pojavljivanje došlo je usred spekulacija o razvodu.

Nevolje u raju?

Insajder blizak njoj i Džastinu sugerisao je da je njihova veza u problemima. "On se sve vreme ponaša kao dete u nevolji i ona stalno mora da se izvinjava za njega i pokušava da ga natera da se ponaša kao odrasla osoba", rekao je izvor za Radar.

Insajder je rekao da je njihov brak zasnovan na Džastinovim detinjastim potrebama i osuđen je na propast, ​​otkrio je drugi izvor, navodi National Enkuirer.

„Venčali su se veoma mladi i nisu znali u šta se upuštaju, a od tada je sve bilo gore i gore“, dodaje.

BONUS VIDEO:

 

 

 


 
Komentari (0)
Loading