Nevolje u raju: Hejli Biber objavom zaintrigirala fanove, da li je brak sa Džastinom na klimavim nogama?

Olja Jelić Vesti 30.12.2023 14:41 0

Hejli je nedavno isekla Džastina sa svoje božićne fotografije

Hejli i Džastin

Profimedia

Hejli Biber je podelila zagonetnu objavu, a obožaaoci nagađaju da su se pojavile nevolje u braku sa Džastinom. Obožavaoci su nastavili da spekulišu jer su uočili sve veći broj tragova koji potkrepljuju teoriju.

Hejli je objavila intrigantni citat u svojim Instagram pričama u četvrtak. U postu je bila crno-bela fotografija znaka za oprez sa tekstom koji je glasio: „Se*si ljudi preteruju o svemu“.

Iako manekenka nije precizirala o čemu je tačno razmišljala, objava potkrepljuje glasine da ona i Džastin Biber imaju bračne probleme.

Hejli i Džastin

Printscreen/Instagram

 

Na Božić, Hejli je objavila selfi iz svog doma u Los Anđelesu na kojem je pevač isečen. Hejli je ležala u krevetu kada je napravila selfi na Božić. Nosila je običnu belu košulju sa jednostavnim srebrnim lančićem. Gledala je u stranu dok je snimala selfi bez osmeha. Glava joj je bila naslonjena na jastuk, a muška ruka iza njenog vrata. Ruka je navodno pripadala njenom mužu Džastinu, ali on nije označen niti uključen na fotografiju. Džastin je navodno bio izrezan sa slike tako da je kamera bila fokusirana samo na nju.

Nevolje u raju

Ovo je najnoviji sumorni post manekenke, koja navodno već mesecima pati od bračnih problema sa svojim mužem. Iako Hejli nije strano da pokazuje svog muža na društvenim mrežama, čini se da par u poslednje vreme provodi sve više vremena odvojeno. U javnosti su kružile glasine o problemima u braku jer se retko smeju u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UMUSIC (@umusic)

 

Džastin i Hejli su nedavno primećeni kako izlaze iz crkvene na Beverli Hilsu i nisu delovali bliski. Ponovo su izgledali distancirano dok su izlazili na zajednički sastanak u Los Anđelesu, što je dodatno podstaklo spekulacije da je njihova veza u problemima. Iako nema zvanične potvrde, izvor blizak paru rekao je da stvari nisu bile savršene.

Insajder je za Radar Online rekao: „On se sve vreme ponaša kao dete u nevolji i ona stalno mora da se izvinjava za njega i pokušava da ga natera da se ponaša kao odrasla osoba".

Fanovi manekenke su verovali da planira da se razvede od svog muža nakon što su uočili glavni trag na društvenim mrežama. Misle da je Hejli nagovestila bračne probleme na svom Instagramu kada su primetili da je arhivirala niz postova sa svoje stranice.

Drugi su se u komentarima složili da se model Victoria's Secreta možda rastaje od svog supruga pop zvezde.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

 


 

Komentari (0)
Loading