Lepota je u ružnoći: Hejli Biber izazvala opštu pometnju nakon što je prošetala ovaj modni komad, sve žene su poželele da izgledaju kao ona!

Vesti 09.01.2024 12:17 0

,IT" devojke uspevaju da najnepoželjnije komade, koji mesecima skupljaju prašinu na policama radnji, za svega 24h pretvore u najpoželjnije...

Hejli

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džemperi koje smo do skoro gledali u božićnim filmovima preuzeli su streetstyle scenu. Trend je započela jedna i jedina Hejli Biber, da bi sličan takav nedugo zatim ponela i nemačka blogerka Kerolajn Dar.

Takozvani ,,ugly sweaters" dospeli su na trend liste a mi vam savetujemo da ih nosite nekonvencionalno, baš kao Hejli, na mini suknju i sportski kačket.

Sezona ružnih džempera

,,IT" devojke uspevaju da najnepoželjnije komade,  koji mesecima skupljaju prašinu na policama radnji, za svega 24h pretvore u najpoželjnije. Naravno, ovde celokupan stajling prodaje priču, tako da deo zasluge ide i njihovima stilistima (da ne kažemo image maker-ima) koji izvesne komade uklope tako da poželimo već sutra da ih nosimo u sopstvenoj režiji.

Tako je džemper na kopčanje poznatog modnog brenda Khaite postao ,,bestseller" nakon što ga je Hejlli prošetala jednog podneva po Los Anđelesu, a komade sličnog izgleda devojke su danima tražile po raznim ,,highstreet" sajtovima, piše Journal.rs.

Zaključak priče?

Biti trendseter danas zaista ima bukvalno značenje jer svaki autfit koji obučete ide direktno na trend liste svih modnih magazina i lajfstajl portala. Marketing sektor svake modne kuće u današnje vreme ima moć da svoj proizvod reklamira kroz nameštene paparaco fotografije, a kako internet nikad ne spava informacije o celokupnom autfitu dostupne su u prvih par sati nakon što fotografije ugledaju svetlost dana (sa sve tagovanim brendovima u opisu slike). 

Trend je stigao u Evropu

Nemačka blogerka Kerolajn Dar broji skoro 4.5 miliona pratilaca, ima ogroman uticaj na evropsku publiku, posebno onu koja dolazi sa germanskog govornog područja (i koja je platežno vrlo sposobna).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

 

Ona je malo drugačiji model džempera (ali sa istim koloritom i printom) ponela kroz spontanu šetnju kroz Hamburg, a na ovaj komad stilizovala je crni džins kožnu jaknu sa špic kragnom i patike. Dakle ružni džemperi odlično idu uz sportske kombinacije i time nam daju željeni spoj nespojivog. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading