U stilu prave dive: Džoan Kolins (90) zasenila sve prisutne na dodeli Emija, bacila Los Anđeles pod noge

Olja Jelić Vesti 16.01.2024 20:42 0

Džoan Kolins oduševila je sve prisutne izgledom na dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu.

Džoan Kolins

Profimedia

Džoan Kolins oduševila je sve prisutne izgledom na dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu.

90-godišnja britanska glumica došla je u svetloplavoj haljini ukrašenoj šljokicama, uz koju je iskombinovala dijamantske minđuše i crveni ruž. Njene fotografije proširile su se Twitterom, gde su mnogi komentarisali kako im je neverovatno da ima 90 godina. 

"Želio bih da svi znaju da Džoan Kolins doslovno ima 90 godina. Ona je diva", "Ne razumem kako Džoan Kolins ima 90 godina. Kraljica", "Ona ima 90! Dobro, što je ovo?", "Nisam ni sumnjao da će se pojaviti i izgledati fantastično kao uvek", "Moglo bi se puno govoriti o ovogodišnjem Emiju, ali - Džoan Kolins. Dama. Kraljica", "Iskreno, nisam očekivao da će doći, ali mi je drago. Izgleda fenomenalno", neki su od komentara na društvenoj mreži.

Došla u pratnji 32 godine mlađeg supruga

Glumica je na dodelu nagrada stigla u pratnji 32 godine mlađeg supruga Persija Gibsona, za kog se udala 2002. godine. Krajem prošle godine glumica je za Fox News progovorila o razlici u njihovim godinama.

"Pre svega, bili smo sjajni prijatelji pre nego što smo se venčali. Radili smo zajedno na predstavi.. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo da se družimo narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj talasnoj dužini", ispričala je glumica.

"On je zaista draga, ljubazna, prizemna osoba. Mnogi muškarci sa kojima sam bila, bili su ili neurotični, pomalo neuravnoteženi, ili su upadali u različite probleme", dodala je. Mnogi su ranije isticali njihovu razliku u godinama, ali za nju je to "samo broj" pa je napomenula da "nikad nije prekasno" da pronađeš ljubav u životu. "Tako se oboje osećamo", rekla je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading