Ima 90 godina, ali je zasenila sve na crvenom tepihu: Džoan Kolins u pratnji 32 godine mlađeg muža "ukrala šou"

Olja Jelić Vesti 22.06.2023 16:05 0

Večna ikona elegancije, glumica Džoan Kolins privukla je veliku pažnju na letnjoj zabavi Muzeja Viktorije i Alberta u Londonu u sredu uveče, izgledajući sjajno kao i uvek.

Džoan Kolins

Profimedia

Sa 90 godina, bezvremenska glumica Džoan Kolins ulepšala je ovaj događaj, a pojavila se u blistavoj haljini sa šljokicama boje šampanjca kombinaciji sa svetlucavim šljokičastim ogrtačem, prkoseći svojim godinama uz neverovatni šarm.

Legendu malih ekrana je pratio njen elegantni suprug Persi Gibson, koji je obukao sofisticirano odelo zagasite, "mornarske" boje.

Zvezda Dinastije je obogatila svoju glamuroznu pojavu metalik haljinom sa šlicom na nogama, svetlucavim štiklama i dramatičnim srebrnim minđušama, koje odišu harizmom i sofisticiranošću.

Nikada nije bežala od šik zabave, pa je Džoan je naglasila svoj izgled zanimljivim naočarima i blistavo osmehom dok je pozirala fotografima.

 

 

Izložba "DIVA", otvorena za javnost od 24. juna, ima za cilj da oda počast "moći kultnih izvođača da transformišu i inspirišu" i ispituje "prožimanje žena, moći i kreativnosti kroz prizmu performansa".

Na događaju će biti predstavljeno preko 250 stvari iz oblasti mode, fotografije, dizajna i muzike. Među značajnim učesnicima su bili Trini Vudol, Vik Houp i Nikola Roberts. Džoanin suprug, Persi, je inače najdugovečniji od svih njenih muževa, potiče iz Perua i proslavljeni je holivudski producent, a najpoznatiji po produkciji senzacionalnog kviza "Ko želi da bude milioner".

Razlika u godinama, tačnije 32 između njih nije značajna za Džoan. Ona je često u intervjuima pričala: "Ako umre, umro je".

 

 

Ovaj par je obeležio svoju 20. godišnjicu braka proslavom sa brojnim zvezdama u "Claridge's" prošle godine, čime je dodatno učvrstio svoju vezu. Persi je Džoanin peti muž, a pre njega je bila u braku sa Maksvelom Ridom, Entonijem Njulijem, Ronom Kasom i Piterom Holmom.

Džoanina slavna karijera obuhvata preko 50 filmova i brojne nastupe na Vest Endu i Brodveju, uključujući njenu monodramu, koja je kulminaciju doživela dobijanjem zvezde na holivudskom Bulevaru slavnih. Glumica ima dvoje dece, Taru i Aleksandra Njulija, sa svojim drugim mužem Entonijem Njulijem i ćerku Katjanu Kas sa Ronom Kasom.

Komentari (0)
Loading