Ima li gadnije? Kortni Kardašijan i slavni bubnjar ponovo skreću pažnju i to na sred crvenog tepiha, nisu im smetala ni svetla, ni kamere!

Vesti 16.01.2024 12:08 0

Zvezda ,,Kardašijanovih" (44), i bubnjar Blink-182-a (48), podsećali su na ,,Ljude u crnom" na dodeli Emi nagrada 2024.

Kortni

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Kortni Kardašijan i Travis Barker su se vratili i žele da svi to znaju!

Par je zajedno izašao na crveni tepih, po prvi put od kada je prošle godine dočekao svog tromesečnog sina Rokija Trinaestog, i nije se ustručavao da javno razmene nežnosti.

Zvezda ,,Kardašijanovih" (44), i bubnjar Blink-182-a (48), podsećali su na ,,Ljude u crnom" na dodeli Emi nagrada 2024. u odgovarajućim crnim odelima i naočarima za sunce. Za kamere su takođe su podelili jedan od svojih prepoznatljivih strastvenih poljubaca.

Kortni je bila u seksi izdanju. Izbacila je košulju, i umesto nje uparila satenski sako sa reverom sa crnim čipkanim grudnjakom, prenosi People. 

Rijaliti zvezda je dodatno ulepšala izgled tako što je obula crne kožne rukavice i šiljaste crne potpetice, dok joj furala "mokru kosu" kao njena sestra Kim pre par godina.

Barker, koji je čvrsto držao Kardašijanku dok su pozirali na crvenom tepihu, dizajnirao je svoje odelo na tradicionalniji način.

Muzičar je nosio jednostavnu crnu košulju i odgovarajuću leptir mašnu, kao i par klasičnih crnih cipela.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading