Jedva smo je prepoznali: Kim Kardašijan "uhvaćena" na snimanju horor serije, mnoge je podsetila na Anđelinu Džoli, otkrijte i zašto

Vesti 12.01.2024 20:49 0

Debitovala je u sezonskoj premijeri serije ,,AHP: Delikatno" u septembru - i mnogi kritičari su se složili da je njen nastup bio više nego prolazan...

Kim Kardašijan

EPA

Rijaliti zvezda, Kim Karadšijan (43) primećena je u Njujorku ovog petka dok je razgovarala telefonom na setu ,,Američke horor priče".

Fotografisana je kako nosi crnu gotičku haljinu iz viktorijanskog doba i zadivljujući crni pokrivač za glavu sa perjem koji se uklapa sa njim. Ličila je na Anđelinu Džoli u ,,Grdani". Odeća je takođe upotpunjena velikom crvenom ogrlicom u obliku srca.

Influenserka je viđena kako telefonira ispred produkcijskog studija u Njujorku između snimanja. Pokazala je svoje oštre nokte, koji su probijali kroz rukavice njenog lika.

Kardašijanova sigurno uskače u svoju glumačku eru punom snagom, nakon što je već dominirala rijaliti programima, lepotom i modnom industrijom.

Debitovala je u sezonskoj premijeri serije ,,AHP: Delikatno" u septembru - i mnogi kritičari su se složili da je njen nastup bio više nego prolazan, čak tvrdeći da je možda "savršena" za svoju ulogu, prenosi People.

Ona igra Šivon, publicistkinju glumice Ane Viktorije Alkot (Ema Roberts). Rijaliti zvezda je dobila neke od najživopisnijih dijaloga na premijeri sezone, sa bombastičnom prvom rečenicom njenog lika: „Onda reci Danijelsu da mi popuše k***!“, koja se odnosi na klijenta kome odbija da dozvoli da propusti dan za štampu zbog reklamno snimanje. 

Prema većini kritičara, SKIMS mogul se pokazao kao sjajan za ovaj žestoki lik. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading