Bila je na vrhuncu karijere, a privatni život joj se raspadao: Nikol Kidman otkrila koliko je uništio razvod sa Tomom Kruzom

Olja Jelić Vesti 10.01.2024 11:03 0

Glumica Nikol Kidman govorila o vremenu kad se razvodila od glumca Toma Kruza. Tada je bila na vrhuncu svoje karijere, ali i doživela bračni brodolom.

Nikol Kidman

Shutterstock

Pre 21 godinu Nikol Kidman je bila na vrhuncu karijere i dobila Oskara za Virdžiniju Vulf u filmu "Sati". Tada se i razvela od kolege Toma Kruza, sa kojim je u braku bila 11 godina.

"I dok je na profesionalnom planu sve bilo idilično, u privatnom sam se životu borila. No, to se događa, zar ne?", navela je.

Na pozornici se zamalo slomila, ali se uspela da se pribere i održi govor do kraja. Nakon toga je otišla kući i preskočila tradicionalnu zabavu magazina Vanity Fair.

 

 

"Nisam veliki ljubitelj žurki, ali svi su me nagovarali da odem i prošetam sa nagradom u ruci. To mi je delovalo kao hvalisanje", dodala je.

Potom je navela da je ostatak večeri provela je u svojoj hotelskoj sobi.

"Otišla sam u hotel, naručila dostavu i završila jedući večeru na podu svoje sobe u hotelu Beverly Hills. Sedela sam na podu i jela pomfrit i burger sa porodicom, nakon čega sam otišla u krevet. Tek tada me sve pogodilo i shvatila sam da moram pronađem ljubav, jer mi je ona u životu potrebna. Otišla sam sama u krevet, i to pre ponoći. Danas, da ga ponovno osvojim, ne bih došla kući celi dan", navela je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading