Malo mesta za ove dame: Kajli Džener i ćerkica kao bliznakinje u bleštavim haljinama, mala klinceza nije mogla da sakrije radost!

Vesti 26.12.2023 16:42 0

Kajli je praznik proslavila sa Kim Kardašijan, Kortni Kardašijan, Kloi Kardašijan, Kendal Džener i Kris Džener...

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Kajli Džener i ćerka Stormi su ove godine blistale na godišnjoj zabavi Kardašijan-Džener za Badnje veče.

Rijaliti zvezda i njena ćerka Stormi (5), nosile su zlatne Dolče i Gabana haljine krojene po narudžbi za slavnu zabavu. Obe su blistale od glave do pete.

Dženerova je svojim pratiocima dala detalje o svojoj odeći na Instagramu u nedelju uveče, objavljenom neposredno pre nego što je par stigao na zabavu.

„Još uvek moram da obujem cipele“, rekla je 26-godišnja majka dvoje dece svojoj ćerki  dok je snimala video kako se dive sebi u ogledalu.

„Moja haljina“, rekla je Stormi, okrećući se iza Dženerove u ogledalu. 

„Prelepa Dolče po meri, izvinite molim“ rekla je Džener svojoj ćerki dok su prolazile kroz kuću. Stormina haljina do poda takođe je bila potpuno zlatna. Zlatnom torbicom je kompletirala izgled.

Kajli je praznik proslavila sa Kim Kardašijan, Kortni Kardašijan, Kloi Kardašijan, Kendal Džener i Kris Džener, kao i sa nekoliko prijatelja, piše People.

Žurka je višedecenijska porodična tradicija koja je samo jednom propuštena od 1978. Ove godine, Keni "Bejbifejs" Edmonds je izveo božićne klasike za KarJennerove i njihove goste. Ovogodišnja zabava, čija je domaćica bila Kim, imala je atmosferu skijaške kuće. Paris Hilton i Kim zajedno su se provozale po snegu.

Proteklih godina, zabavi su prisustvovale slavne ličnosti poput Dženifer Lopez i Tajlera Kreatora. Na proslavi su takođe nastupili Sia i Džon Ledžend.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading