Sa 11 godina je imala prvu plastičnu operaciju: Stare fotke Alesandre Ambrozio zgrozile fanove, pitaju se kako je uopšte postala supermodel

Olja Jelić Vesti 30.12.2023 13:04 0

Mnogi ne znaju da je slavna manekenka Alesandra Ambrozio još sa 11 imala prvu operaciju, a danas je često prozivaju zbog izgleda.

Alesandra Ambrozio

Profimedia

Alesandra Ambrozio od samog početka karijere nalazi se na listama najlepših žena, a to je slučaj i danas, iako se "penzionisala" kada je modeling u pitanju. Međutim, iako je krasila nebrojeno naslovnica prestižnih magazina poput Vogue i Elle, i nosila revije najvećih dizajnera, i dalje postoje oni koji smatraju da nije dovoljno dobra i lepa da bi se nazivala supermodelom. 

 

 

Svaki put kada se na mrežama pojave njene paparaco fotografije, nađe se neko da pita po kojem osnovu je ona jedna od najzgodnijih žena sveta.

Manekenka koja ima 41 godinu, i dalje izgleda fantastično i oduzima dah gdegod da se pojavi, međutim, hvalospevi redovno izostaju kada je fotografi uslikaju u kupaćem kostimu. Tada narativ prerasta gotovo u vređanje uz ono da ima "ravnu, opuštenu zadnjicu", "nema struk" i slično.

Doduše, za neke stvari nije da je kriva Alesandra. Ako uzmemo u obzir da je bila zaštitno lice "Victoria' s Secret", te da su njihove kampanje veoma fotošopirane, nije iznenađenje što ljudi negoduju jer su fotografije na Instagramu i u časopisima nebo i zemlja u odnosu na ono što vide uživo.

Takođe, saznalo se i da je Alesandra još sa 11 imala prvu estetsku korekciju, što je mnogima dalo za pravo da pomisle da - gde je jedna operacija, tu sigurno ima još korekcija. Međutim, istina je da je Alesandra imala samo tu jednu operaciju, a sve ostalo je dar majke prirode. 

 

 

Naime, slavna lepotica je imala veliki kompleks zbog ušiju, koje su bile, narodski rečeno "klempave". Zbog ovog problema je sa samo 11 godina rešila da se podvrgne platičnoj operaciji, ali nije sve prošlo u najboljem redu te je Alesandra imala niz zdravstvenih komplikacija.

Upravo zbog toga, lepa manekenka se više nikada nije odlučila ni za jednu estetsku operaciju, što je čini jednom od retkih dama sa svetske javne scene koja se može pohvaliti potpuno prirodnom lepotom.

 

 

Alesandra je inače neko ko nema problem da pokaže svoje nesavršenosti, pa iako mnogi misle da manekenke nemaju problem sa celulitom ona nas je razuverila. Ambrozio sa ponosom pokazuje sve svoje mane i nije neko ko pati od ulepšavanja uz pomoć plastične hirurgije, prenosi Wanted. 

BONUS VIDEO: 

 
Komentari (0)
Loading