Džordž Kluni javno prozvao Amal, jer ne zna da kuva: "Da je do nje, svi bismo pomrli"

Slobodanka Ćorić Vesti 13.12.2023 14:58 0

Amal Kluni je jedna od žena koje o kuvanju baš nema pojma. To je potvrdio i njen suprug glumac Džordž Kluni

džordž

Profimedia

Jelena Đoković je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko postova kojima je htela da pokaže da žena "ne mora ništa" osim onoga što sama hoće da radi. To je objašnjavala na primeru kuvanja i toga da žena nije dužna da stoji pored šporeta, zbog čega je dobila mnoštvo kritika.

Amal Kluni je jedna od žena koje o kuvanju baš nema pojma. To je potvrdio i njen suprug glumac Džordž Kluni: "Ukoliko bi fantastična advokatica i majka dvoje dece pripremala obroke za porodicu - svi bi najverovatnije pomrli".

"Moja žena, koja je jedan od najboljih advokata na čitavom ovom svetu, gotovo da nema šta ona ne može... Ali da ja ne kuvam, umrli bismo svi", našalio se on u razgovoru za „Extra" pred premijeru ostvarenja „The Boys in the Boat" u Los Anđelesu, na kom je bio i režiser i producent.

Upitan potom čime će se gostiti za praznike, Kluni se odgovorio kako mu je u planu jedna ćurka, slična kao za Dan zahvalnosti. Podsetimo, Amal i Džordž su u braku od 2014. godine i imaju šestogodišnje blizance Elu i Aleksandra.

Komentari (0)
Loading