Prvi pogled na malu London! Bogata naslednica podelila neodoljiv snimak ćerke i sina, pogledajte kako je samo nežan "veliki brat"

Vesti 12.12.2023 11:43 0

London je rođena 11. novembra - na godišnjicu braka njenih roditelja...

Paris

Printscreen/Youtube/TheEllenShow

Slavna naslednica, Paris Hilton podelila je video na TikTok-u na kojem se vidi kako provodi vreme sa novorođenom ćerkom London i sinom Feniksom, koji ima 10 meseci. Hilton drži svoju ćerku van kadra, pokazujući samo vrh glave deteta, dok ona snima Feniksa u njegovoj izbacivačici za bebe.

"Je li to tvoja sestra?" Hiltonova pita svog sina, koji pruža ručicu da bi dodirnuo Londoninu glavu. "Budi nežan.", govori ona

 

@parishilton

Morning with my angels.🩵👶🏼👶🏼🩷 Phoenix is the best big brother!🥰 So gentle & sweet with his baby sis.😇 ♬ original sound - ParisHilton

 

"Jesi li sladak?" majka dvoje dece onda pita Feniksa dok on ponovo gleda u nju, a onda miluje sestru po glavi. "Da, lepo. Feniks je fin veliki brat. Volimo te London!"

Hilton deli dvoje dece sa suprugom Karterom Reumom (42), sa kim se verila u februaru 2021. nakon više od godinu dana zabavljanja i venčala tokom trodnevne ceremonije tog novembra. navodi People.

Tokom vikenda otkriveno je srednje ime i datum rođenja Hiltonine novorođene ćerke. Prema izvodu iz matične knjige rođenih koji je pribavio The Blast, poslovna žena i preduzetnik nazvali su svoju ćerku London Merilin Hilton Reum.

U dokumentu, koji je podnet Vital Records okruga Los Anđeles, navodi se da je London rođena 11. novembra - na godišnjicu braka njenih roditelja - u 11:43 ujutro u medicinskom centru Cedars Sinai u Kaliforniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Hilton je prošlog meseca objavila na Instagramu da su ona i Reum dočekali drugu bebu. „Zahvalna sam na mojoj devojčici“, napisala je pored snimka ružičastog gornjeg dela sa kragnom Petra Pana, koji je imao ugraviran natpis „London“ na prednjoj strani, i udobnih donjih delova sa ugrađenim stopalima.

 

 

Hiltonova je u jednom navratu istakla da je oduvek želela da joj ćerka nosi ime London, čak i pre nego što je znala da će dobiti ćerku. Uz to je istakla da zna da je insprisala ulogu London Tipton u hit serijama ,,Apartmanski život Zeka i Kodija" i ,,Ugodni život na palubi", te da joj je čast zbog toga i da joj je drago što sada postoje dve slavne London.  

 

Bonus Najžena:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading