"Prezauzeta sam za nuspojave trudnoće": Paris Hilton progovorila zašto je unajmila surogat majku, njeno objašnjenje je sve šokiralo

Olja Jelić Vesti 06.12.2023 16:07 0

Bogatašica je dobila sina Finiksa u januaru i ćerku London prošlog meseca, a možda se odluči i za treće dete

Paris Hilton

EPA

Jedan od glavnih razloga zašto je Paris Hilton odlučila da angažuje surogat majku za rođenje svoje dvoje dece bila je trauma koju je proživela tokom tinejdžerskih godina. Tokom opsežnog intervjua sa Romperom, bogatašica je objasnila da još uvek ima PTSP zbog onoga što je prošla u školi Provo Canyon u Juti za problematičnu omladinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

"Ako sam u doktorskoj ordinaciji, dobijem injekciju, bilo što, doslovno ću doživjeti napada panike i neću moći da dišem. Jednostavno sam znala da to ne bi bilo zdravo ni za mene ni za bebu, jer raste unutar nekoga ko pati od tako visoke anksioznosti", ispričala je.

Paris je 2020. otkrila da je bila fizički, seksualno i emotivno zlostavljana tokom jednogodišnjeg boravka u školi. Tvrdila je da je deo navodnog zlostavljanja uključivao ginekološke preglede bez pristanka na koje je morala ići protiv svoje volje. Škola je uzvratila da "ne odobrava niti promiče bilo kakav oblik zlostavljanja". Tu instituciju u međuvremenu je kupila druga kompanija koja je u izjavi Romperu rekla da ne može da komentariše prethodna iskustva učenika.

Inače, Paris se prethodno dotakla svog straha od trudnoće i u intervjuu za Glamour UK, rekla da su "smrt i porođaj dve stvari koje ju plaše više od bilo čega na ovom svetu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

"Tako se bojim. Zbog Prova se plašim čak biti u doktorskoj ordinaciji, injekcija, infuzija svega što su mi davali", naglasila je tada. Pored toga, Hilton je za Romper rekla i kako joj je bilo gotovo nemoguće upravljati svojim zgusnutim radnim rasporedom i pritom patiti od nuspojava trudnoće.

"Moj raspored je izvan kontrole. Dani su mi često isplanirani godinu dana unapred. Nikad ne bi bilo pravo vreme da to učinim jer doslovno nemam vremena", pojasnila je. Osim što je sada mama, jer je u tajnosti dobila dvoje dece tokom ove godine, 42-godišnja Paris trenutno je zaštitno lice hotela Hilton, osnivačica medijske kompanije 11:11, voditelj podkasta "I am Paris", zvezda "Paris in Love", vlasnica linije kuhinjskog posuđa, DJ-ica i pop zvezda u usponu koja namerava dacobjavi novu muziku sledeće godine. Iako Paris nije uzela porodiljsko otkako je dobila sina Feniksa u januaru i ćerku London prošlog meseca, priznaje da je počela malo da uspoerava od dolaska bebe broj dva. Premda bogata naslednica koja je postala preduzetnica kaže da je dvoje dece "savršen" broj, ona je spremna potencijalno da ima još jedno dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

"Znala sam da gledam svoje prijateljice koje bi rekle: ‘Oh, moram ići kući svojoj deci i mužu‘, u smislu tako si jadna. Ovo je tako zabavno. Ne mogu da zamisolim da budem takva. A sada sam jedna od onih dosadnih ljudi i ne mogu biti srećnija", otkrila je Paris.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading