Ruška Jakić pokazala pravo lice: Pojavila se bez šminke i svi su zinuli od čuda, "ko je ova žena"

Slobodanka Ćorić Vesti 07.12.2023 15:59 0

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama veliki broj ljudi se iznenadilo kada su videli Rušku Jakić u potpuno prirodnom izdanju

ruška

Printscreen/Youtube

Voditeljka Ruška Jakić je fotografisana prilikom tretmana lica, a s obzirom da se uvek u javnosti pojavljuje sa napadnom šminkom mnogi ne znaju kako ona uopšte izgleda. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama veliki broj ljudi se iznenadilo kada su videli Rušku Jakić u potpuno prirodnom izdanju.

Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana, a nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, zbog čega je njena fotografija koja se pojavila na interentu privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @biseriestrade

Očigledno je proteklih godina ulagala u njegu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, njegovano i makar nekoliko decenija mlađe.

"Ja ne bih više šminku ni nosila izgledate bez nje 15 godina mlađe", jedan je od komentara. Drugi imaju slično mišljenje: "Kada bi Ruška išla bez one napadne šminke videlo bi se koliko je lepa žena. Ovako...", "Pa, mnogo bolje nego sa tom darkerskom šminkom", "Nekada sam bila mlada i lepa, sada sam samo lepa"!!!! To su reči g-đe Ruške, lepe, pametne, duhovite".

   

ON, VINO I KAMIN Vesna Dedić otkrila kako izgleda njeno savršeno veče
 


  

 

Komentari (0)
Loading