Svi je pitaju da li je koristila "ozempic" za mršavljenje: Opra Vinfri nikad vitkija, "sad me drugačije tretiraju, nego kad sam imala 90 kilograma"

Slobodanka Ćorić Vesti 05.12.2023 18:19 0

Kada sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, mislila sam da su lak način za postizanje rezultata

opra vinfri

Printscreen/Instagram

Voditeljka Opra Vinfri je tokom godina varirala u težini, ali nikada se nije stidela da pokaže svoju figuru. Nedavno je 69-godišnjakinja pokazala sve vitkiju figuru u uskoj ljubičastoj haljini Dolce & Gabbana.

Nikad tanja linija

Prisustvovala je Godišnjoj gala svečanosti akademije u Los Anđelesu, gde je sa osmehom na licu pozirala na crvenom tepihu. Dobila je pohvale za svoj stajling. Amerikanac je na tom događaju dobio nagradu The Pillar. Pogledajte ovaj post na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Posle novih fotografija TV zvezde, mnogi su se zapitali u čemu je tajna njene vitke figure. Ona je tada jasno naglasila da nije koristila lek za mršavljenje koji je poslednjih meseci sve popularniji među onima koji žele da izgube višak kilograma.

Ona je rekla da joj je muka od ideje da ljudi gube na težini uz pomoć lekova, jer je i sama nekoliko puta bila osramoćena zbog svoje težine.

„Drugačije me tretiraju kada sam gojazan“

"Kada sam prvi put čula za lekove za mršavljenje, mislila sam da su lak način za postizanje rezultata. Želim to da uradim sama. Postoji deo mene koji oseća da moram to da uradim na teži način, da moram da zadržim penjući se na planine, da moram nastaviti da patim jer ću se u suprotnom osećati kao da varam sebe. Moje telo skladišti masno tkivo, bila sam na dijeti mnogo puta, ali uvek izgleda da želi da se vrati na određenu težinu. Na primer, kad sam jeo pitu od jabuka u 11 sati uveče, bila bih dva kilograma teža ujutru. Jednostavno ne smem više da jedem kasno", objasnila je ona.

Smetalo joj je što se o gojaznim pričalo loše, a ona je zaključila da su se prema njoj drugačije ponašali kada je bila gojazna. "Različito se tretiram kada imam više od 90 kilograma i kada sam ispod 90 kilograma. Zar ne bismo svi trebali više prihvatiti bilo koje telo u kojem želimo da budemo?" 

Komentari (0)
Loading