"Uspela je samo zahvaljujući roditeljima": Kendal Džener osvanula na naslovnici Forbsa i izazvala buru komentara

Olja Jelić Vesti 30.11.2023 11:51 0

Kendal Džener osvanula je na naslovnici magazina Forbes.

Kendal Džener

EPA

Kendal Džener osvanula je na naslovnici magazina Forbes.

Pozirala je za izdanje časopisa u kojem su urednici predstavili 30 najuspješnijih osoba ispod 30 godina (30 under 30). Osim manekenstvom, 28-godišnja Kendal od 2021. godine ima vlastiti brend tekile. Njeno se bogatstvo procenjuje na 60 miliona dolara.

Kendal je u intervjuu za Forbes ispričala da je jako oprezna kad je u pitanju posao. "Ne želim raditi ništa što se ne slaže s mojim moralnim vrednostima i osećajima", ispričala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

No zašto baš tekila? Kendal je ispričala da su njeni roditelji često pili ovo alkoholno piće pa joj je jako ostalo u sećanju. Tokom pandemije koronavirusa je, kaže, imala više vremena pa je pripremala pića za svoju porodicu i prijatelje. Potom se odlučila da uloži u svoj posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

"U modelingu sam bila deo tuđe vizije. Stvaranje vlastitog posla bio je super način da ponovo upoznam sebe", rekla je Kendal kojoj je velika podrška u karijeri njena majka Kris. "Ima zanimljivih trenutaka u našem odnosu, nekad se i posvađamo oko nečeg, a onda me odjednom samo pita kako mi je prošao dan jer je ona ipak moja mama", rekla je Kendal.

 

 

Forbesu se na naslovnici 28-godišnjakinja zahvalila putem Instagrama, gde je naišla i na kritike. Naime, mnogi su pisali kako je Kendal "uspela isključivo uz pomoć svojih roditelja" i da nije zaslužila naslovnicu. No bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu i poručili da "podržavaju mlade žene koje žele da razvijaju svoj posao".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forbes (@forbes)

 

Inače, na naslovnici prestižnog magazina ranije su se našle i Kim Kardašijan i Kajli Džener.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading