"Pokušali smo da napravimo porodičnu fotku": Alek i Hilarija Boldvin pozirali sa svoje sedmoro dece

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 14:20 0

Alek i Hilarija Boldvin uspeli su da svoje sedmoro dece izvedu pred kameru za porodični portret.

Alek i Hilarija Boldvin

EPA

Alek i Hilarija Boldvin uspeli su da svoje sedmoro dece izvedu pred kameru za porodični portret.

„Pokušali smo da ponovo napravimo našu prošlogodišnju fotografiju“, rekla je bivša instruktorka joge svojim pratiocima na Instagramu u utorak. 

 

 

Hilarija je nastavila da se zahvali fotografu Ruu Dimitriuu „što je bio strpljiv“. Na prvom slajdu Hilarija je sedela nasmejana na podu u beloj košulji dugih rukava i žutim pantalonama. Eduardo (3) i Lucija (2) pozirali su sa obe strane svoje mame.

Što se Aleka tiče, 65-godišnji glumac nosio je potpuno crnu odeću dok je držao Ilariju (1) u naručju i sedeo na kanabeu. Karmen, 10, Rafael, 8, Leonardo, 7, i Romeo, 5, su stajali pored tate. Na prošlogodišnjoj porodičnoj fotografiji, prikazanoj na drugom slajdu objave, devetočlana porodica zajedno je pozirala na istom mestu.

Hilarija je prvobitno postavila sliku u oktobru 2022. godine.

“Naša prva fotografija sa najmanjim Boldvinima!” pisala je u to vreme. „Kakav Baldvinito tim iz snova.”

 

 

Alek i Hilarija stalno proširuju svoju porodicu od svog venčanja u junu 2012. godine, a alum „30 Rock“ dao je Keli Ripi uvid u „potpuni haos“ u njegovom domu ranije ovog meseca.

„Deca su preuzela svaki aspekt naših života“, rekao je Alek u podkastu „Hajde da pričamo o kameri“.

„Mi više ne radimo ništa.“ Alek je primetio da je mnogo razmišljao o snimanju rijaliti programa. Kasnije u epizodi, Alek je potvrdio da on i Hilarije neće imati više dece.

Ona je isto rekla o mogućnosti bebe br. 8 u intervjuu insistirajući: „Ovo je verovatno, definitivno, skoro potpuno moja poslednja beba“. 

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👸🏻 Druga naša „Naj mama“ je Nataša Gasenberger, ponosna majka sedmoro dece. Ova hrabra mama, objasnila nam je kakve sve izazove nosi svakodnevni život velike porodice. U intervjuu Nataša nam je otkrila i ko joj je pružio najveću pomoć I podršku dok su deca bila mala. 🙂 Priču sa Natašom pogledajte na našem portalu! #najžena #žena #najmama #mama #majke #jednajemajka #srbija #emisija #foryoupage #fypシ #majka ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading