Dženifer Aniston svake noći ustaje u 3 sata ujutro: Nećete verovati zašto

Slobodanka Ćorić Vesti 23.11.2023 18:15 0

Čim se probudi, popije kafu i počinje da meditira

Dženifer Aniston

Shutterstock

Dženifer Aniston važi za jednu od najlepših žena Holivuda, iako je ušla u šestu deceniju godine. Zvezda Prijatelja se takođe pojavila u Bruce Almighti, Marlei and Me i još mnogo toga. Iako je poznata po svojoj glumi, poznata je i po dobroj ishrani i zdravom načinu života.

Dženifer počinje dan rigoroznim jutarnjim treningom, piše list, dodajući da ona stalno unapređuje svoju zdravstvenu i vellness rutinu. 

Dženifer se fokusira na lepotu, ishranu, vežbanje i mentalno zdravlje, sve počevši od 3:00 ujutru, prema Zdravlju žena. Kada se ujutru probudi, dan počinje bez mobilnog. 

„Ne gledam u telefon bar prvi sat nakon što se probudim. „Mentalna razlika koju čini negledanje u telefon ceo dan“, rekla je Aniston.

Čim se probudi, popije kafu i počinje da meditira, vodi dnevnik i radi vežbe pre nego što se uhvati u koštac sa dnevnim aktivnostima, prenosi BGNES. Aniston je nekoliko puta naglasila da su rutine vežbanja postale važan temelj njenog života. Neki tabloidi tvrde da Dženifer radi 7 dana u nedelji, što deluje preterano. Čak i zvezdama su potrebni dani odmora. Sesije traju do sat i po i različitog su intenziteta.
 

Komentari (0)
Loading