Kao sav normalan svet: Kejt Midlton i princ Vilijam napravili izuzetak i objavili romantične slike sa privatnog putovanja

Olja Jelić Vesti 15.11.2023 12:53 0

Princ i princeza od Velsa podelili su na svojim društvenim mrežama romantični video i dokazali da su i oni samo običan par koji uživa u zajedničkom životu.

Kejt i Vilijam

Shutterstock

Kejt Midlton i princ Vilijam na svom službenom profilu na Jutjubu su objavili novi video zapis kojim su raznežili svoje pratioce.

Iako verovatno mnogi nisu znali, Kejt i Vilijam naučili su profesionalno da rone, a svoj put na Karibe prošle godine iskoristili su kako bi istražili koralne grebene tokom svoje osmodnevne posete.

Princ je za kamere naglasio pažnju gledaoca na očuvanje planeta Zemlje i ekološku učinkovitost, a kadrovi ispod mora su nestvarno lepi.

 

 

Od ranije je poznato da je Kejt pravi sportski tip, a ronjenjem se bavi od 2015. godine. Tada je stekla kvalifikaciju za ronjenje na otvorenim vodama Profesionalnog udruženja instruktora ronjenja (PADI), koja joj omogućuje ronjenje do 30 metara ispod površine, jednu od najnaprednijih ronilačkih kvalifikacija. Telegraf je tada objavio da je princeza kvalifikacije stekla na ostrvu Mistik,  na Karibima, gdje porodica Midlton odseda već godinama.

Glasnogovornik Kensingtonske palate potvrdio je da je Kejt stekla svoju kvalifikaciju te dodao: ''Ronjenje je nešto u čemu vojvotkinja jako uživa, a vojvoda od Kembridža, koji je, naravno, predsednik BSAC-a, rekao je u prošlosti da se nada da će se njihova deca zainteresovati za sport.''

Princ Vilijam godinama je bio veliki ronilac, a od svoga oca kralja Čarlsa preuzeo je dužnost predsednika British Sub-Aqua Cluba, upravnog tela za rekreativne ronioce širom Ujedinjenog Kraljevstva.

Kejt i Vilijam su na službenim kraljevskim putovanjima probali štošta, a njihov vedri duh uvek ih čini još simpatičnijima. Iako je kraljevskoj porodici to pre bilo strogo zabranjeno, ovaj bračni par spontanost je uveo pod glavna pravila kad izlaze u javnost, a to dodatno pokazuje da su i oni samo još jedan bračni par koji uživa u međusobnom društvu.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading