Kost i koža: Izuzetno mršava Nikol Kidman zabrinula prijatelje, "izgleda kao da je spremna za hospitalizaciju"

Slobodanka Ćorić Vesti 23.11.2023 10:14 0

Ruke i noge su toliko tanke da se čini kao da bi lagani vetar mogao da ih slomi kao grančicu

nikol kidman

Profimedia

Porodica i prijatelji Nikol Kidman sve više brinu za njeno zdravlje zbog njene ekstremne mršavosti. Uvek vitka 56-godišnja Australijanka izgubila je čak 10 kilograma u poslednjih nekoliko meseci, prenose američki mediji.

O njenoj preterano mršavoj figuri se naširoko pričalo početkom novembra kada su ona i suprug Keith Urban prisustvovali godišnjoj dodeli kantri muzičkih nagrada u Nešvilu. Kopernijeva haljina iz njihove najnovije kolekcije inspirisana muzičkim instrumentima, crni komad sa dubokim dekolteom i otkrivenim stomakom, pokazala je koliko je glumica zaista mršava.

nikol kidman

Profimedia

 

Od tada ne prestaju spekulacije o poremećaju u ishrani i ogovaranja o razlozima dodatnog mršavljenja.

Trač RadarOnline.com je sada citirao "zabrinutog prijatelja sa gumicom" koji je rekao da je Kidman izuzetno mršava, toliko da joj možete "prebrojati kosti".

„Vidi se svaka kost, a ruke i noge su toliko tanke da se čini kao da bi lagani vetar mogao da ih slomi kao grančicu“, rekao je portalu prijatelj. 

"Ona je toliko smršala da izgleda kao da bi trebalo da bude hospitalizovana", dodao je on. Izvori na koje se pozivaju različiti mediji tvrde da je Kidman odlučila da smrša još nekoliko kilograma iako je oduvek bila na ivici zdrave težine, iz straha od konkurencije mlađih koleginica poput Dženifer Lorens i Margo Robi.

„Ona se plaši da joj je vreme isteklo. Ubeđena je da će izgledati bolje što bude mršavija. Kit je izbezumljen. Gleda je kako nestaje. Pokušavao je da joj kaže da mora bolje da brine o svom zdravlju, ali ona čini se da ga ne čujem", rekao je insajder. Iako priča ne staje, glumica i njeni PR-ovi još nisu komentarisali njenu mršavost. Zašto bi se plašila za svoju karijeru, osim standardnog holivudskog problema sa glumicama starijim od 40 godina, nije jasno.

nikol kidman

Profimedia

 


Od kada je stigla na A-listu, radi bez prestanka. Dobivala je glavne uloge i velike honorare čak i kada je bila napadnuta sa svih strana zbog očigledne i obilne upotrebe botoksa i filera. Pisalo se da zbog ovoga ne može da pokaže nikakve emocije, pa joj reditelji okreću leđa. A nije bilo tako.

Oskarovka ima čak osam projekata u različitim fazama realizacije, piše Slobodna Dalmacija. Trenutno se završava film Holandija, Mičigen, triler o bračnoj neveri u kojem glumi sa Gaelom Garsijom Bernalom i Metjuom Mekfadjenom, a u pretprodukciji je erotski triler Babigirl, u kome će joj partner biti Antonio Banderas. Scenario i režiju filma potpisuje proslavljena Halina Rejin. To je priča o neprikladnoj ljubavnoj vezi i njenim posledicama.
 

Komentari (0)
Loading