"Koliko imaš na računu?": Dečak ostavio princa Vilijama bez teksta pitanjem, evo šta mu je odgovorio

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 16:00 0

Princ Vilijam ne zna koliko tačno ima novca u svojoj kraljevskoj blagajni, što je priznao jednom 11-godišnjem dečaku.

Princ Vilijam

Profimedia

Princ Vilijam ne zna koliko tačno ima novca u svojoj kraljevskoj blagajni, što je priznao jednom 11-godišnjem dečaku.

Princ Vilijam pokupio je nove simpatije prilikom posete jednom omladinskom klubu u Mančesteru kada ga je 11-godišnji dečak sa velikim zanimanjem upitao koliko novca ima na svom bankovnom računu.

 

 

Njemu je to pomalo drsko pitanje postavljeno dok se družio sa mladima u The Hideaway Youth Project, vodećem partneru Manchester Peace Together Alliancea u Mos Sajdu.

Tamo ga je 11-godišnji Amir Hasan uhvatio nespremnog i dobro ga je nasmejao upitavši ga: "Koliko imaš na bankovnom računu?"

Princ ga je ostavio u neznanju i rekao mu da ne zna koliko ima novca u svojoj kraljevskog blagajni.

Prema britanskim medijima, veruje se da je princ Vilijam bio težak oko milijardu funti, a The Sunday Times piše da se nakon što je nasledio očevo imanje Vojvodstva Kornval može da se pohvali bogatstvom većim od 20 milijardi funti.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading