Dejvid Geta ima tajnu: U nju je uključena 25 godina mlađa lepotica, oboje blistaju od sreće!

Vesti 18.11.2023 09:34 0

Lepa Džesika ušetala je u život di-džeja dok je bio u braku sa suprugom Keti s kojom ima dvoje dece...

Dejvid Geta

AGENCE / Bestimage / Profimedia

Džesika je 25 godina mlađa od Dejvida Gete koji će u 55. godini treći put postati otac i koji je uz nju blistao od sreće.

Dejvid Geta i njegova emotivna partnerka, glumica Džesika Ledon, sinoć su javnosti saopštili da će postati roditelji i dobiti prvo zajedničko dete. Pojavili su se na Latin Grammy dodeli nagrada u Sevilji i bilo je to pravo iznenađenje.

Lepa glumica blistala je u svedenoj interesantnoj haljini koja je naglasila njen trudnički stomak koji su oboje dodirivali dok su pozirali, dok je slavni di-džej bio u svom prepoznatljivom stilu, piše Super žena.

Dejvid Geta i Džesika Ledon započeli su ljubavnu vezu 2015. godine, da bi joj on 2021. poklonio prsten koji nije bio verenički, jer "više ne veruje u brak". Prošle godine u oktobru su raskinuli, ali su se već početkom ove godine pomirili i - stiže prinova.

Lepa Džesika ušetala je u život di-džeja dok je bio u braku sa suprugom Keti s kojom ima dvoje dece, pa je javnost brujala o tome da je mlada glumica kriva za njihov razvod posle 22 godine zajedničkog života.

Dejvidu očigledno veoma prija društvo ove lepotice, s obzirom na to da je postao zgodniji i poželjniji nego ikada. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading