Aduti na izvolte: Megan Foks prošetala crvenim tepihom sa slavnim dečkom u nikad provokativnijem izdanju, zapalila Holivud!

Vesti 17.11.2023 20:23 0

Provokativan stajling je začinila efektnim providnim sandalama i providnom torbom...

Megan Foks

Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Megan Foks je poslednjih meseci u žiži javnosti, kako zbog burnog ljubavnog života, tako i zbog provokativnih stajlinga kojima nas uvek iznenadi.

Sa svojim dečkom, reperom Mašin Gan Kelijem, prisustvovala je izboru za muškarca godine GQ magazina, a pojavila se u beloj haljini nepravilnog kroja koja je otkrila sve njene adute.

Bujni dekolte bio je u prvom planu i teško je bilo odvojiti pogled od njega...

Provokativan stajling je začinila efektnim providnim sandalama i providnom torbom, a nakit za ovu priliku nije imala.

Megan Foks i Mašin Gan Keli nose "titulu" jednog od najbizarnijih parova Holivuda, a nakon što ju je muzičar prevario odlučili su da ljubavi pruže drugu šansu.

Zanimljivo je da glumica nikada nije volela svoje telo, iako je godinama na listama najfatalnijih žena sveta.

"Imam telesnu dismorfiju. Ne vidim sebe onako kako me drugi ljudi vide. Nikada u mom životu nije bilo trenutka kada sam volela svoje telo. Nikada. Kada sam bila mala, imala sam opsesiju kako bi trebalo da izgledam. Zašto sam bila tako svesna svog tela u tako mladom uzrastu, nisam sigurna. To definitivno nije bilo zbog mog okruženja, jer sam odrasla u veoma religioznom okruženju“, priznala je jednom prilikom za "Sports Illustrated Swimsuit". 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading