"Zar te nije varao više puta?": Megan Foks fanovi razapeli nakon najnovijih slika sa verenikom

Olja Jelić Vesti 31.10.2023 18:45 0

Megan Fox nakon dugo vremena objavila je fotografiju s Machine Gun Kellyjem. Glumica i muzičsr pozirali su zajedno povodom Noći vještica koja se obilježava danas.

Megan Foks

Profimedia

Megan Foks nakon dugo vremena objavila je fotografiju sa Mašin Gan Kelijem. Glumica i muzičsr pozirali su zajedno povodom Noći vještica koja se obeležava danas.

Par se maskirao u likove iz filma "Kill Bill" - Gogo Jubari i Brajd.

Nije tajna da fanovi Megan Foks ne vole njenog verenika, ali nakon krize koju su imali u vezi zbog njegove navodne prevare, komentari ispod objava postali su još brutalniji.

"Megan, kakv je to veliki žuti nakit", "Vas dvoje ste još zajedno?", "Toliko se trudi da sakrije depresivnost ove veze", "Megan zaslužuješ bolje", Zar te nije varao više puta", "Jednostavno je lik grozan, možeš naći puno bolje", nizali su se komentari.

Početkom godine američki mediji su objavili da je Megan reper prevario s gitaristkinjom Sofi Lojd. Pratioci su upitala Megan je li ova informacija istinita.

"Možda sam se ja "spetljala" sa Sofi", zagonetno je odgovorila, a zatim deaktivirala profil na Instagramu. Mašin  i ona su zatim snimljeni tokom posete psihologu gde su pokušali da reše probleme u vezi.

Megan se zbog ovog muzičara razvela od Brajana Ostina Grina sa kojim ima tri sina.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading