"Zgodni momci su toksični": Megan Foks pružila "poetski" uvid u vezu sa opakim reperom, 1 stvar niko nije očekivao!

Vesti 08.11.2023 15:03 0

Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu...

Megan Foks

Good Morning America / Ferrari / Profimedia

U svojoj debitantskoj zbirci poezije "Zgodni momci su toksični“, Megan Foks govori o svom ličnom životu i svojim najprivatnijim i mračnim mislima.

Sebe naziva "beznadežno romantičnom otvorenom ranom“, a u svojim pesmama opisuje svoje borbe sa ljubavlju i požudom, piše Page Six.

"Ove pesme su napisane u pokušaju da iskorenim bolest koja se u meni ukorenila zbog mog ćutanja“, rekla je Foks i dodala da je celog života skrivala tajne muškaraca i da je telo boli od podnošenja težine njihovih grehova.

Bolno lepa

"Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu, da svojim glasom povrate svetlost koja je bila zaboravljena u tami“, objasnila je zvezda.

Foks ne pominje u knjizi svoje bivše i sadašnje partnere po imenu, ali izgleda da je dosta napisano o Mašin Gan Kelliju i usponima i padovima njihove veze od maja 2020. Odlomci u knjizi pominju "32-godišnjeg narcisa“, "pravu ljubav", "blizanački plamen“ i "samozadovoljnu rok zvezdu“ koja se samo pretvara da ima dobre namere.

 

@gma “I had never been through anything like that before in my life … so it was very difficult for both of us.” Megan Fox opens up about her relationship and a difficult pregnancy loss with Machine Gun Kelly. #meganfox #mgk #relationship #twinflame ♬ original sound - Good Morning America


Pesma je naslovljena "Lep dečak je smrtonosna droga“ - naizgled kao odgovor na objavu na Instagramu iz avgusta 2020. u kojoj je Foks navela da je MGK bolno lep dečak.

"Ti si zavisnost koju nikakve molitve neće izlečiti“, kaže pesma.

Ovaj par se verio u januaru 2022. godine, ali su glasine o njihovom raskidu počele da kruže godinu dana kasnije, u februaru 2023, kada je glumica uklonila sve fotografije svog verenika sa svog Instagram profila. Ali samo nekoliko dana nakon glasina o raskidu, par je dokazao suprotno.

"Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me je konačno slomio", stoji u predgovoru zbirke, zbog čega mnogi misle da se odnosi na te glasine o raskidu.

Spekulacije su postale istinite

Pored ljubavi, pisala je i o abortusu i osećaju tuge zbog toga u pesmama "I“ i "II“.

"Sada moram da se oprostim. Zatvorenih očiju zamišljam da te čvrsto držim na grudima dok te čupaju iz moje utrobe", stoji na ilustraciji žene koja drži bebu na poslednjoj stranici.

"Platiću svaku cenu. Reci mi, molim te, šta je otkup za njenu dušu", napisala je Foks. Spekuliše se da je u pitanju pobačaj MGK i Foksinog deteta, iako to par nikada nije ni potvrdio ni demantovao. Fanovi su to povezali sa stihovima rokerove pesme "Twin Flame", koju je objavio na albumu "Mainstream Sellout" u martu 2022.

"Idi na spavanje, videću te u snovima“, peva MGK u svojoj pesmi. Obožavaoci su svoja nagađanja potvrdili kada je pevač na dodeli Bilboard Music Awards 2022. rekao da je napisao pesmu za svoju ženu i njihovo nerođeno dete.

"Veze nisu lepe. Ružne su. Ponekad su rat. Ali kroz ranu dolazi prilika da rastete i postanete jača, celovitija verzija sebe", zaključila je Foks. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading