Šon Mendes pokrenuo glasine o novoj vezi: Popularni pevač uslikan sa 12 godina starijom rijaliti zvezdom

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 12:34 0

Pevač Šon Mendes nedavno je snimljen u društvu rijaliti zvezde Čarli Travers, čime je pokrenuo glasine o novoj ljubavnoj vezi.

Šon Mendez sa devojkom

Profimedia

Pevač Šon Mendes nedavno je snimljen u društvu rijaliti zvezde Čarli Travers, čime je pokrenuo glasine o novoj ljubavnoj vezi.

Par je snimljen u sredu na peščanoj plaži u Malibuu u Kaliforniji. Jedno vreme su proveli razgovarajući na plaži, a kasnije su se obukli nešto topliju odeću.

 

 

Samo dan ranije, par je viđen u jednom restoranu u Holivudu, gde su svedoci tvrdili da je Čarli grlila Mendesa, gde je delovalo kao da imaju blizak odnos.

Inače, Čarli Travers je bivša takmičarka britanskog izdanja rijaliti šoua "Big Brother".

Mediji su odmah kontaktirali Šonove predstavnike, ali oni nisu odgovorili na mogućnost da je par u vezi. Mendes je u aprilu snimljen u strastvenom poljupcu s bivšom devojkom Kamilom Kabelom, sa kojom je raskinuo u novembru 2021. godine.

U međuvremenu Šon je pokrenuo glasine o vezi sa kiropraktičarkom Džozelin Mirandom, koja je od njega starija 27 godina. Šon i Miranda su više puta viđeni u javnosti početkom ove godine. Ali, nikada nisu potvrdili svoju vezu.

 

 

Komentari (0)
Loading