Samo dan nakon sahrane, sklonjeno cveće sa groba Metjua Perija: A ovo se navodi kao razlog

Slobodanka Ćorić Vesti 08.11.2023 14:54 0

Slavni glumac počiva pored velikana Holivuda, ali izgleda da njegovi najbliži za sada žele da se ovo mesto drži u tajnosti, jer još nisu spremni za okupljanje javnosti na lokaciji gde počiva holivudska zvezda

metju

Profimedia

Slavni glumac Metju Peri sahranjen je prošlog petka, u krugu porodice i najbližih prijatelja, a cveće koje mu je ostavljeno na grobu juče je sklonjeno, što je iznenadilo mnoge.

Za to postoji važan razlog.

Naime, cveće je sklonila njegova porodica, kako bi se sprečilo okupljanje javnosti na grobnom mestu Metjua, tačnije kako fanovi i javnost još uvek ne bi saznali tačno mesto njegoovog groba

Slavni glumac počiva pored velikana Holivuda, ali izgleda da njegovi najbliži za sada žele da se ovo mesto drži u tajnosti, jer još nisu spremni za okupljanje javnosti na lokaciji gde počiva holivudska zvezda.

Metju Peri je sahranjen u "Sanctuary of Treasured Love", privatnom delu groblja koje je zatvoreno i izolovano.

Holivudski glumac sahranjen je pored Keri Fišer, Debi Rejnolds, Majkla Klarka Dankana i Ronija Džejmsa Dija, pa je možda ovo jedan od razloga za privatnost.

Podsetimo, na sahrani Metjua Perija bile su njegove kolege i prijatelji iz kultne serije "Prijatelji", a Metju je umro 28. oktobra u Los Anđelesu, sa 54 godine. Pronađen je mrtav u svom džakuziju. Uzrok smrti slavnog glumca biće saopšten nakon svih toksikoloških analiza.

Komentari (0)
Loading