Jovan mladu dušu ima: Sa 57 godina ima više energije od nekih momaka, svi mu se klanjaju, otkrijte i zašto!

Vesti 03.11.2023 21:32 0

Jovan nekadašnji profesor iz Zrenjanina, a bavio se i ugostiteljstvom i fudbalom...

Jovan

Printscreen/TikTok/likedajana

Kada pomislimo na ljude preko 50 godina, prva reč koja nas asocira na njih nije nužno ,,energičnost". Pre ćemo pomisliti da su to ljudi u godinama koji imaju decu i unučad i jedva čekaju da se penzionišu jer su se već dovoljno naradili. Smatramo da su postigli većinu svojih ciljeva u životu i da je njihovom prosperitetu kraj. Jedan čovek ipak dokazuje suprotno. 

Jovan Popović ima 57 godina i profesionalni je model. Imao je angažmane u brojnim srpskim reklamama, te ste ga mogli videti u reklamama za pivo, banku ili kafu. 

 

 

Jovan nekadašnji profesor iz Zrenjanina, a bavio se i ugostiteljstvom i fudbalom. Manekenstvom je počeo da se bavi u 52. godini. Zaplovio je čak i Holivudskim vodama.

- Reč je o filmu "The Christmas ball ( USA) 2020", reditelj je Ejmi Beret, a glavni glumci su: Nik Hendriks, Dirdra Mulins i Karolin Langriske. Znate, kada se snima film, ne iznose se mnogi detalji o njemu. Sve što mogu reći je da je film ljubavna priča dvoje mladih, koja se odigrava za vreme Božićnih praznika i da će premijera biti krajem godine - rekao je svojevremeno Jovan za Telegraf.rs.

 

 

Od tada pa do sada snimio je brojne reklame i bio uključen u raznorazne modne kampanje. Njegove slike takođe možete pronaći kao ,,stock" slike ako za neku priliku tražite sliku starijeg čoveka.

Sve u svemu, Jovan dokazuje da nikad nije kasno za promenu i služi kao izvanredna inspiracija i mladima i starima koji se osećaju demotivisano i ne veruju u sebe. On je živi primer da se radom, trudom i dobrom voljom može apsolutno sve. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Sve smo se jednom zapitale gde to grešimo i u čemu je tajna dugih i uspešnih brakova. ❤ Da li je do vremena u kome danas živimo, ili je do nas samih ostaje večno pitanje, a neki odgovori koje su nam naše divne bake dale svakako su nas naveli na razmišljanje. 🤔 Njihove odgovore pogledajte na linku u opisu profila i recite nam da li se slažete sa njima i koji je vaš recept za srećan brak! 📲 ---------- #najžena #žena #brak #recept #bake #fyp #foryourpage #tiktokserbia🇷🇸 ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading