Ko ako ne ona: Sindi Kraford ima sjajnu alternativu za klasičnu belu košulju, svaka žena će je poželeti u svom ormaru

Olja Jelić Vesti 25.10.2023 18:43 0

Modna ikona još je jednom pokazala umeće stilizovanja svakodnevnih kombinacija koje odišu elegancijom

Sindi Kraford

Profimedia

Jedna od najpopularnijih manekenki devedesetih, Sindi Kraford, nastavlja da pruža inspiraciju svojim svakodnevnim stajlinzima uz dozu elegancije. 

Nakon što je pre par dana pokazala koliko dobro izgleda trend nošenja džempera raspuštenog preko ramena, juče je obukla košulju koja je savršena alternativa klasičnim belim modelima.

Iako sa tradicionalnim dizajnom košulje ne možete pogrešiti ni u ležernim, ni u formalnim prilikama, činjenica jeste da povremeno dobro dođe da stajlinge osvežimo malo razigranijim uzorcima koji osvajaju trendi dizajnom, koliko i večnom elegancijom.

Model koji je Sindi nosila dolazi u krem boji s tankim prugama u crvenim i zelenim nijansama, podignutim rukavima i raskopčanim gornjim dugmićima. 

Pruge ne samo da su vrlo otmene, već i laskaju liniji, posebno kada je košulja nošena u stilu slavne manekenke - uvučena u farmerke visokog struka i ravnog kroja, malo širih nogavica koje su trenutno jedan od najpoželjnijih modela.

Osim hit košulje, Sindi je pokazala i da nema razloga da od omiljenih sandala odustanemo već početkom jeseni jer je vešto kombinovala svoj Birkenstock Madrid Big Buckle par u smeđoj boji sa trendi pantalonama  lepršavih nogavica i smeđom torbom.

 

 

 

Komentari (0)
Loading