Evo o čemu zapravo govori ta pesma: Britni je posvetila strašnom događaju koji svaka žena teško podnese

Vesti 22.10.2023 18:11 0

Britni Spirs je u svojim memoarima "The Woman in Me" otkrila kako je abortirala kada je imala 19 godina, a njeni fanovi smatraju kako je pesmu "Everytime" posvetila svojoj bebi.

Britni Spirs

Shutterstock

U jednoj od scena u spotu Britni hoda kroz bolnicu te se može videti kako je jedna žena umrla, a druga je upravo postala majka.

"I svaki put kada pokušavam leteti, padnem. Bez svojih krila se osećam tako maleno. Valjda mi trebaš, bebo. I svaki put kada te vidim u snovima, vidim tvoje lice. Proganjaš me. Valjda mi trebaš, bebo", neki su od stihova.

 

 

 

"Ova pesma sada ima potpuno drugo značenje", "Beba iz spota za 'Everytime' predstavlja bebu koju je Britni morala da abortira. Srce mi je slomljeno", "Ona je sve vrijeme zapravo pevala o detaljima iz vlastitog života", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Britni je u memoarima napisala da je čekala dete s Džastinom Timberlejkom.

"Trudnoća je za mene bila iznenađenje, ali ne i tragedija. Mnogo sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo imati porodicu, samo ne tako rano. No, on defintiivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni za to i da smo premladi. Da je odluka bila samo na meni, nikada to ne bih učinila. Džastin je bio siguran da ne želi biti otac. To je jedno od najtraumatičnijih iskustava kroz koje sam prošla", napisala je.

 

 

 

Komentari (0)
Loading