Bili Ajliš ima novu tetovažu: O ukusima se ne raspravlja ali šta bi to trebalo da predstavlja?

Vesti 20.10.2023 21:32 0

Ovo je njena četvrta tetovaža...

Bili Ajliš

ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bili Ajliš ima mnogo tetovaža, ali njeno najnovije umetničko delo na telu je najveće do sada. Obožavaoci su bacili pogled na misterioznu novu tetovažu tokom jednog od Ajlišinih nastupa još u septembru, a onda je Ajliš pokazala mali deo iste na Instagramu. Međutim, pevačica je tek nedavno otkrila koliko je velika njena tetovaža na leđima.

Ajliš je 18. oktobra iznenadila svoje pratioce jasnom fotografijom nove tetovaže koje fanovi pokušavaju da vide već mesec dana. Usred tone fotografija (na kojoj su neke druge fotografije takođe izazvale pometnju), Ajliš je podelila sliku svojih leđa, otkrivajući dugu liniju koja počinje na zadnjem delu njenog vrata i prati njenu kičmu sve do donjeg dela nazad, piše Elite Daily.

 

 

Čini se da je fotografija iz perioda kada tetovaža nije još bila završena, jer oko nje ima nekoliko mrlja, a referentni dizajn pored Ajliš izgleda kompletnije. Tetovažu je uradio umetnik poznat kao Matias Milan.

Inspiracija iza dizajna još nije sasvim jasna, ali crna i crvena boja se savršeno slažu sa Ajlišinom trenutnom frizurom. Komad je takođe verovatno jezivija referenca - brzi pogled na Milanovu Instagram stranicu potvrđuje da je njegova specijalnost mračni, oštri dizajn koji često uključuju kosti.

Ilustracija na kičmi je Ajlišina četvrta tetovaža. Svoju prvu tetovažu uradila je početkom 2020., odmah nakon što je napunila 18 godina. Rekla fanovima da je nikada neće videti (s obzirom da se nalazi na sredini njenih grudi), ali je objasnila da se tu nalazi njeno srednje ime „Ajliš“ (eng. Eilish) u gotičkom fontu.

Sledeće godine, Bili je istetovirala zmaja na desnom kuku. Ubrzo nakon toga, na levoj ruci je uradila skicu tri vile, inspirisanu njenom omiljenom knjigom iz detinjstva „Fairyopolis” od Sisili Meri Barker. 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading