"Ti si prodana duša": Bili Ajliš žestoko odgovarila hejterima koji je razapinju samo zato što je postala "ženstvena"

Jelena Vukelić Vesti 16.11.2023 12:25 0

Bili Ajliš konačno je odbrusila svima koji je konstantno hejtuju na mrežama zbog fizičkog izgleda

Bili Ajliš

Shutterstock

- Provela sam prvih pet godina svoje karijere potpuno uništena od strane vas budala zbog toga što sam "muškobanjasta".Konstantno su mi govorili da bih bila privlačnija ako se ponašam kao žena - napisala je Bili i dodala:

-Sada kada se osećam dovoljno prijatno da nosim bilo što što je makar malo ženstveno ili usko, vi kažete da sam se promenila i da sam prodana duša. Vi ste pravi idioti - nastavila je, nazivajući svoje kritičare "budalama" koji treba da "puste žene da odmore".

- Takođe, ženstvenost ne znači slabost. Poljubite me tamo gde ne treba svi vi koji mrzite žene i koji ste čudaci  - napisala je Bili. 

Printscreen/Instagram

 

 

 

Kako je objasnila, ono što je "pomalo zastrašujuće" na internetu je "koliko lako povjerujete".

- Šta god pročitam na internetu, ja verujem. Ja!  A znam da je to glupo i da ne bih trebala to da radim jer imam dokaze da nije sve istina. Skoro ništa nije istina", rekla je.  - To su, kao, sitne stvari, male bele laži, koje prođu pored svih, ali svako veruje.

Bili je takođe pomenula jedan  video u kojem je nazvana "groznom osobom" i opisala svoj način razmišljanja kada ga je videla.

- To je bio veoma ozbiljan video. Osoba je delovala uravnoteženo i govorila je sve te stvari o meni. Pitam se ima li načina da se tome stane na put. Ja znam da ja ne umem da se izborim sa svim tim i to mi ekstremno teško pada - ispričala je veoma uznemirena Bili.

 

 

Komentari (0)
Loading