Megan Markl pokazala šta će biti modni hit ove jeseni: Izdominirala u belim pantalonama i kaputu, a na ruci "tetovaža" sa porukom

Slobodanka Ćorić Vesti 14.08.2023 12:45 0

Osim stajlinga ono što je oštrom oku fotografa zapala u objektiv jeste na prvi pogled tetovaža na levom zglobu ruke

megan markl

Profimedia

Megan Markl, supruga princa Harija, i nimalo voljena snaja britanskog kraljevskog dvora nakon udaje čini se da je poštovala protkole odevanja. Međutim, imala je par modnih promašaja i često su njen izgled upoređivali sa princezom Kejt Midlton kojoj nije mogla po eleganciji da parira.

Ovoga puta Megan je viđena na ulicama Santa Barbare u Kaliforniji, gde se par preselio nakon žestokih svađa u kraljevskom domu. Paparaci su je uslikali u vrlo svedenom jesenjem stilu, s obzirom da su u tom delu hemisfere tempereture opale.

Na sebi je imala krem kaput oštrog kroja sa otvorenom kragnom koji je savršeno uparila sa krem baletankama sa malom potepteticom. Bele pantalone i oversajz torba u istoj nijansi odlično su se uklopili u čitav stil, dok je pečat dala prošarana krem-plava ešarpa.

Osim stajlinga ono što je oštrom oku fotografa zapala u objektiv jeste na prvi pogled tetovaža na levom zglobu ruke. Ali, u pitanju je nalepnica u obliku diska koja emituje biosignale koji imaju opuštajući efekat. Inače se preporučuje ratnim veteranima, atletičarima i doktorima zbog stresnog posla. Funkcioniše tako što emituje eletrične signale do mozga i smiruje nervne ćelije i impulse.

Komentari (0)
Loading