Kanje se ponašao bizarno i pre: "Koristio me je kao marionetu i tražio mi da povećam grudi."

Anđela Jovanović Vesti 13.10.2023 14:20 0

Glumica i manekenka Džulija Foks otkrila je bizarnu ponudu koju joj je Kanje Vest dao dok su bili u vezi.

džulija i kanje

Profimedia

Džulija Foks i Kanje Vest bili su par tokom 2022. godine, a ona je ove informacije podelila u svojim memoarima "Down the Drain".

Međutim, nakon vesti da se sadašnja supruga slavnog repera Bjanka Senzori mora držati određenih pravila u njihovom braku, mediji su ponovo podelili odlomak iz Džulijinih memoara, koji govori o odnosu s Vestom..

Ona je navela kako je Kanje tokom igranja igre Uno ponudio da joj plati da uradi plastičnu operaciju, odnosno da poveća svoje grudi.

Takođe, Foks je ranije navela da je imala najbolje namere kada je počela izlaziti s Kanjeom, međutim nakon raskida je shvatila da ju je koristio kao "marionetu" za svoj razvod s Kim Kardašijan.

“Vrlo sam brzo saznala da me koristi kao 'oružje'. Samo sam se osećala kao njegova mala marioneta. To je ponižavajuće. To je stvarno gadna pozicija", poručila je tada za medije.

Podsećamo, Kanje Vest u poslednje vreme privlači veliku pažnju svojim odnosom s Bjankom Senzori, a mediji su otkrili da je par u braku i da Bjanka ima stroga pravila prema kojima se mora ponašati. Tako ona ne sme da priča te mora da nosi i jede samo ono što Kanje Vest odluči.

 

 

 

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija Mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Kristina Grbović je u kratkom vremenskom periodu izgubila supruga, a samo dva meseca posle toga imala je saobrać ajnu nezgodu i ostala u kolicima. Međutim, za nju ne postoje prepreke. Njenu priču pročitajte na portalu Najzena.rs 💜 ---------- #najžena #žena #najmama #majke #mame ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading